News

Dit is het bewijs dat Channah niet heeft gedronken tijdens Temptation Island VIPS 2019

Chananh en Quentin deden mee aan Temptation Island VIPS 2019, terwijl ze wisten dat Channah zwanger was. De meningen waren hier nogal over verdeeld en het internet ging helemaal los toen ze op televisie te zien was met een cocktail en een sigaret. Toch blijkt het dat Channah helemaal geen alcohol dronk en ze kan het nu eindelijk bewijzen.

Channah dronk niet tijdens Temptation Island VIPS 2019
Dat Channah zwanger was tijdens Temptation Island VIPS 2019 leek achteraf toch geen goed idee. Channah stapte op en verliet met Quentin het eiland. Toch werd er nog lang nagepraat over hun deelname, aangezien Channah wel een sigaret in haar hand liep en alcohol dronk, volgens de kijkers. Channah bleef volhouden dat ze geen alcohol dronk en dat een verleider voor haar alcoholvrije cocktails maakte. Nu heeft ze eindelijk bewijs dat ze niet heeft gedronken. In de eerste video van een nieuwe serie op LINDA.meiden is namelijk te zien dat Channah een 3D-echo krijgt en de werkneemster die de echo maakte vertelde het volgende: ''Je ziet heel mooi dat kuiltje hier zo'' en wijst naar de lip van de baby. ''Dat betekent dat je niet drinkt, want als je alcohol drinkt tijdens de zwangerschap dan hebben ze een dunne bovenlip en hebben ze niet dat kuiltje hierzo''. Bekijk hieronder de hele video:

Roken
Wel geeft Channah toe dat ze heeft gerookt tijdens Temptation Island VIPS 2019. ''Het zou wel erg opvallen als ze opeens zou stoppen met roken'' is wat Channah hierover heeft te zeggen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved