Fashion

5 basics die niet mogen ontbreken in jouw garderobe

Of je nu de laatste trends op de voet volgt of je stijl liever simpel houdt – er zijn een aantal basics die iedereen in z’n kast moet hebben. Waarom? Ze combineren lekker, raken nooit uit de mode en komen altijd goed van pas. Welke items dat dan precies zijn? Check het snel hieronder de basics voor jouw garderobe.

basics garderobe

1. Basics voor jouw garderobe: mom-jeans

De mom-jeans is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Als het om een casual style gaat, kunnen wij er geen genoeg van krijgen. En het mooiste: je hoeft je buik niet in te houden. Simpel T-shirt erop en een stel verse gympen eronder en jij bent ready to rock!

basics garderobe

Mom High Ankle Jeans | € 34,99

2. Basics voor jouw garderobe: casual blouse

Een blouse kan bij iedere gelegenheid, zowel naar school, de verjaardag van je bestie of naar het strand. En dan hebben we ‘m het liefst een tikkie oversized. Tuk ‘m aan de voorkant nonchy in je broek en drapeer de rest er losjes overheen. Draag ‘m in de lente met een lichte jeans, in de zomer over je bikini en in de herfst onder een biker- of spijkerjas. 

basics garderobe

Stretchblouse | € 14,99

3. Basics voor jouw garderobe: witte sneakers

We weten inmiddels: witte sneakers maken iedere outfit af. Niets zo veelzijdig als deze stoere gymp, vooral tijdens de lente en zomer geeft hij elke outfit net dat beetje extra. En ze lopen als wolkjes, niet te vergeten! Zijn je witte gympen inmiddels niet zo wit meer? Geen punt, gooi ze gewoon in de wasmachine en ze komen er weer als nieuw uit!

basics garderobe

Plateausneakers | € 24,99

4. Basics voor jouw garderobe: het basic T-shirt

Iedere chick heeft een goed zittend basic T-shirt nodig. Je draagt ‘m nonchy op een jeans, op een schattig rokje, onder een spijkerjas of zelfs onder een tuinbroek – een basic shirt komt altijd van pas. Ga voor een ietwat oversized modelletje en rol de mouwtjes op voor een extra effect. Heb je het perfecte basic T-shirt gevonden? Koop ‘m dan direct in het wit en zwart, want dat komt allebei van pas!

basics garderobe

Katoenen T-shirt | € 9,99

5. Basics voor jouw garderobe: spijkerjas

Een spijkerjas kan op elke outfit. Zéker nu denim on denim weer helemaal terug is van weggeweest. Hij overbrugt feilloos de winter tot de zomer en andersom. In de winter draag je een spijkerjas zelfs met een dikke trui eronder. Het is de absolute must-have jas en past perfect bij een casual kledingstijl. Ga jij voor een licht of donker model? Of allebei, spijkerjassen heb je immers nooit genoeg!

basics garderobe

Oversized denim jack | € 39,99

Must reads 👀