News

Anna Nooshin reageert op de geruchten over haar 'cosmetische ingreep'

Vorige week ontplofte het internet, want fans van Anna Nooshin wisten het zeker: Anna heeft een cosmetische ingreep gedaan. Deze geruchten ontstonden nadat Anna een foto op haar Instagram had geplaatst. De reacties stroomden binnen, maar Anna had er zelf ook wel iets over te zeggen...

Fans denken dat Anna Nooshin haar lippen heeft laten opspuiten
''heeft ze nou haar lippen opgespoten?'', ''Wooow meteen heel ander gezicht. Vind zonder mooier en natuurlijker'', ''Wanneer zelfs Anna toegeeft aan de lipfillers 😓'' en ''zo zonde'' zijn een greep uit de reactie die Anna Nooshin ontving nadat ze onderstaande foto op haar Instagram plaatste. Er zijn ook fans die denken dat het niet om plastische chirurgie gaat: ''Volgens mij is het gewoon een goede lipliner hoor. 😍''. Anna heeft inmiddels zelf gereageerd op de geruchten en dat lees je hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

De reactie
Anna Nooshin reageerde als volgt: ''Haha wow ik lees geen comments meer maar aangezien @gwenvanwaveren me wees op al jullie commentaar: dit heet lipliner en heel veel gloss dus nee ik heb niet mijn lippen laten opvullen. Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus lol) is het aan precies niemand om er wat van te vinden behalve aan mij. Have a wonderful loving day everyone ❤️'' en plaatste hierna nog deze foto:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved