News

Danicio en Morgan zijn allebei niet de vader van Rodanya's baby

Ongeveer een week geleden maakte Rodanya bekend dat ze zwanger was. Rodanya kennen we allemaal door haar deelname aan Temptation Island met (inmiddels ex) Morgan. Als je Temptation Island 2019 hebt gevolgd, weet je dat Rodanya de fout in ging met verleider Danicio en dat Morgan en Rodanya geen setje meer zijn. Natuurlijk zijn wij wel razend nieuwsgierig wie dan wel de vader is. We kunnen nu in ieder geval nog één persoon uitsluiten, want Danicio is het óók niet.

rodanya

Rodanya maakte eerder bekend dat ze in verwachting was en natuurlijk vroeg iedereen zich gelijk af wie de vader is. Is het haar ex Morgan met wie ze aan Temptation Island meedeed? Of is het van verleider Danicio, met wie ze een slippertje maakte tijdens het programma? Nou, blijkbaar zijn ze het allebei niet. Shownieuws sprak met haar aan de telefoon: “Nee, Morgan sprak ik al een tijdje niet meer, daar heb ik niks van gehoord. We hebben geen ruzie, maar ik heb niets van hem gehoord”.

Rodanya vertelt ook meteen dat ze geen relatie (meer) heeft met de vader. “Nee, een relatie met de vader dat zie ik echt niet gebeuren, zeker niet. Sowieso hadden we al voor de zwangerschap beiden zoiets van: ‘dit gaat nooit wat worden’, dus nee.” Beluister hieronder het hele telefoongesprek.

Volgende week vindt de gender-reveal party plaats en komen we te weten of het een jongetje of een meisje wordt. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved