News

Dit is de reden waarom de presentatoren van Love Island bijna nooit beeld zijn

Onze favoriete reality tv-serie loopt alweer bijna ten einde. Aankomende zondag is de finale van Love Island. Dan wordt er bekend gemaakt welk koppel de serie heeft gewonnen en met 25.000(!) euro naar huis gaat. Als jij ook Love Island-fan bent heb jij je vast weleens afgevraagd waarom de presentatoren zo weinig in beeld zijn? Wij hebben het antwoord voor je. 

Zondag zullen de presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst onthullen welk koppel wint en zich de winnaars van Love Island 2019 mogen noemen. Maar voor de rest zijn de presentatoren eigenlijk maar nauwelijks in beeld en dat hield de kijkers bezig. Er is dus een reden voor en die lees je hier.

Profiel van de kijker
De presentatoren schitterden de afgelopen weken vooral in afwezigheid. Viktor legt uit waarom dat zo is. “Ik snap dat de mensen het een beetje in het belachelijke trekken, maar ik relativeer het zelf, onder meer op sociale media”, reageert de Belg in Het Nieuwsblad. “Ik woon achter de schermen de vergaderingen bij omdat ik een goede visie op het programma heb. Ik ben 24, ik heb het profiel van de kijker van Love Island. Ik maak ook filmpjes voor mijn vlog. Maar nogmaals: ''Ik ga niet doen alsof ik hier de zwaarste job heb.”

Nou voor zo een baantje willen wij ook wel tekenen hoor ;-).

via GIPHY

Bron: lovereality.nl | Beeld: Love Island RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook