Series & Films

Deze actrice speelt Ariel in de remake van Disney's De Kleine Zeemeermin

Disney-fans opgelet! Was jij verliefd op de remake van Aladdin en kun jij niet wachten tot de remake van de Lion King in de bioscoop draait? Dan hebben wij nog meer nieuws en je gaat het vast geweldig vinden. Je wist waarschijnlijk al dat er een remake van De Kleine Zeemeermin op de planning stond en nu is er eindelijk bekend gemaakt wie de Ariel (de hoofdrol) gaat spelen.

Ben jij al klaar voor de volgende remake van een van je favoriete Disney-films? De Kleine Zeemeermin staat op de planinng en iedereen vraagt zich natuurlijk af: Wie gaat de Kleine Zeemeermin spelen? Halle Bailey is de gelukkig, zij gaat de hoofdrol spelen in Disney's de Kleine Zeemeermin. Je kunt de 19-jarige Halle kennen uit de films Last Holiday en A wrinkle in Time.

Jij bent nu natuurlijk razend benieuwd wie Ursula gaat spelen. Dat is helaas nog niet bekend. Disney zou ook in gesprek zijn met Jacob Tremblay en Awkwafina en wordt gespeculeerd dat Melissa McCarthy gaat voor de rol als Ursula. De film komt als het goed is in 2020 uit.

halle bailey hoofdrol disneyBeeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook