News

Zo zag Ex On The Beach: Double Dutch' Lie er voor haar plastische chirurgie uit

Het seizoen voor de reality-tv fans is begonnen, want op dit moment is Ex On The Beach: Double Dutch All Stars op de buis te zien en is vorige week Temptation Island VIPS begonnen. Op dit moment is EOTB-deelneemster Lie óók te zien als verleidster in Temptation Island VIPS en het valt iedereen wel op dat zij het één en ander heeft laten doen aan haar lichaam. Want, we hebben namelijk een foto gevonden van Lie hoe zij eruit zag voor haar plastische chirurgie. Je herkent haar niet meer terug!

Lie Meurs plastische chirurgie
Lie Meurs deed vorig jaar mee aan Ex On The Beach: Double Dutch en de blondine probeert dit jaar de mannen in Temptation Island VIPS 2019 te verleiden met haar ronde billen, lange blonde lokken en andere rondingen. Het is overduidelijk dat ze het één en ander heeft laten doen, want ze zag er vroeger heel anders uit.

lie meurs transformatie

We hebben namelijk een foto gevonden van Lie Meurs vóór haar plastische chirurgie. Als je de foto's van vroeger en de foto's van nu naast elkaar legt zie je heel veel verschil en vooral in haar gezicht. Zo heeft ze nu hele volle lippen, lijkt de vorm van haar gezicht anders en heeft ze nu een andere kleur ogen dan vroeger. Benieuwd naar haar looks van vroeger? Check hier de foto! 

Bron: AndC | Beeld: Temptation Island VIPS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved