Fashion

ASOS verkoopt nu een geweldige collectie van The Lion King

Het duurt niet lang meer en dan draait eindelijk de remake van The Lion King in de bios. Wij kunnen écht niet wachten. Vanaf 17 juli draait de live-action Disney-film in de bios en ter ere van de remake is er nu een Disney The Lion King collectie te koop op ASOS. Enne, je wil echt alles hebben van de collectie. 

Disney The Lion King x ASOS
Ben jij een echte fan van The Lion King en mag iedereen dat weten? Dan wil jij vanaf nu je kledingkast vullen met alle toffe items van de Disney The Lion King x ASOS collectie. De collectie is heel erg kleurrijk en een echte beestenbende. Van biker shorts tot aan heerlijke sweaters met je favoriete personages uit The Lion King. Dus wil jij een trui met Pumba of een T-shirt met Timon? Het kan nu allemaal. 

#Couplegoals
Wat de collectie van Disney The Lion King x ASOS zo leuk maakt: je kan twinnen met je lover. De kleding en accessoires zijn namelijk voor vrouwen, mannen of het is unisex. En we hebben heel erg goed nieuws voor je, want de collectie is nu al te koop op ASOS. Ga jij straks naar de live-action film van The Lion King met je lover in een matching outfit? 

Shop hier de Disney The Lion King x ASOS collectie. 

disney asos collectie

disney asos collectie

disney asos collectie

disney asos collectie

disney asos collectie

Beeld: ASOS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook