News

Joshua vertelt met hoeveel vrouwen hij seks heeft gehad tijdens Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

We zijn alweer een aantal afleveringen verder met Ex On The Beach: Double Dutch All Stars en er is al genoeg gebeurd. Zo zijn er al heel veel exen aangespoeld, is er heel veel drama in de villa en hebben de kandidaten dagelijks seks. Maar niet alle EOTB-kandidaten hebben al seks gehad in de villa en Joshua is daar één van. In een video met Jessie Maya vertelt Joshua met hoeveel vrouwen hij seks heeft gehad tijdens Ex On The Beach: Double Dutch All Stars en je verwacht het niet! 

Joshua Ex On The Beach: Double Dutch All Stars
Iedere vrouw in de villa van EOTB vindt Joshua aantrekkelijk, maar toch heeft de special guest van de show nog geen seks gehad in de villa. Benieuwd of het nog gaat gebeuren? Hij vertelt erover in een video met YouTuber Jessie Maya en je had nooit gehad met hoeveel vrouwen hij seks heeft gehad in EOTB. Namelijk, zero. Jep, 0! We hoeven dus niks te verwachten van de knappe boy, zelfs niet met zijn Temptation Island-ex Megan. Snap je. "Als ik mij altijd in beeld zie, zit ik gewoon in een badjas. Gewoon aan het chillen. Ik ben geboycot op Ex On The Beach, omdat ik niet geneukt heb," vertelt Joshua aan Jessie Maya. 

Ex Joshua Ex On The Beach: Double Dutch All Stars
Je las het hierboven al, maar Megan van Temptation Island spoelt dus aan als ex van Joshua in EOTB. Wij zijn benieuwd naar 'koekerond' Megan en wanneer ze precies in de villa gaat komen. Misschien aanstaande zondag? We zullen het zien! Bekijk hier de video van Jessie Maya en Joshua. 

Bron: Lovereality.nl 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook