News

YAS! Er komt binnenkort een gratis streamingdienst bij in Nederland

Kijk jij tegenwoordig ook alle series en films via Netflix en Videoland? Binnenkort komt ook de streamingdienst van Disney, maar dat is niet de enige nieuwe streamingdienst waar we binnenkort films en series kunnen bingen. Ja ja, je leest het goed: er komt namelijk naast Netflix, Videoland en Disney nog een streamingdienst bij in Nederland. Enne, hij is helemaal gratis. YAS! 

Gratis streamingdienst Nederland
Move over Netflix en Videoland, want er komt binnenkort een gloednieuwe gratis (!) streamingdienst bij in Nederland. Maak maar tijd vrij in je agenda, want je hebt straks weer genoeg films en series om naar te kijken. De nieuwe streamingdienst is van de website IMDB. Hier kan je heel veel vinden over films, series en acteurs, maar straks kan je hier dus ook terecht voor het kijken naar films en series. 

nieuw gratis streamingdienst
IMDB TV Nederland
De nieuwe gratis streamingdienst heet IMDB TV en is op dit moment alleen nog maar te gebruiken in de Verenigde Staten. Maar geen paniek, want binnenkort kunnen wij IMDB TV ook in Nederland gebruiken. Het is nog niet bekend wanneer, maar het zal niet lang duren. Enne, het goede nieuws is dus dat de streamingdienst helemaal gratis is. Net zoals YouTube verdient IMDB TV aan advertenties en reclames. Je wordt dan wel af en toe gestoord door een reclame, maar dat hebben wij er wel voor over! 

Bron: Glamour | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved