News

Anna Nooshin heeft haar eerste internationale filmrol bemachtigd

Anna Nooshin heeft even een carrière switch gedaan, want naast YouTube en al haar andere jobs heeft ze nu ook een filmrol bemachtigd! Betekent dit dat ze binnenkort naar Hollywood verhuist voor haar nieuwe carrière als actrice? Ze laat het weten tijdens de première van 'haar' nieuwe film. 

Anna Nooshin filmrol
Girlboss Anna Nooshin is lekker bezig. Ze heeft namelijk een filmrol bemachtigd in een internationale film. Het is geen grote rol, maar ze is heel even te zien in de nieuwe film Men in Black. Anna vertelt op de Nederlandse première aan Shownieuws: "Het is mijn eerste cameo ooit, ik denk de kleinste cameo op de wereld. Ik zit een piepklein stukje in de film in een scene, zo’n heel klein ministukje." Enne, hottie Chris Hemsworth is ook te zien in deze nieuwe movie. Oeh la la! Betekent dit dat ze binnenkort naar Hollywood gaat verhuizen voor haar nieuwe carrière? "Nee, ik kan helemaal niet acteren, maar het lijkt me heerlijk, heel mooi werk," vertelt ze aan Shownieuws.

Wil je de influencer zien in de film Men in Black? Hij draait vanaf 20 juni in de bioscoop. Maare, je moet dus wel goed opletten om haar te spotten! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved