News

Deze acteurs uit The Vampire Diaries konden elkaar niet uitstaan

We moeten het al heel lang zonder The Vampire Diaries doen en stiekem missen we Elena, Stefan en Damon nog iedere dag. Iedere aflevering gebeurde er wel weer iets mysterieus in Mystic Falls en tussen Elena, Stefan en Damon. Maar niet alleen in The Vampire Diaries, ook buiten Mystic Falls. Er waren namelijk twee acteurs uit The Vampire Diaries die elkaar niet konden uitstaan... 

Op je werk kies je natuurlijk niet zelf je collega's uit en dat geldt ook voor de acteurs. Je kan niet kiezen wie jouw tegenspeler wordt en soms zorgt dat nog wel voor problemen. Zo ook bij The Vampire Diaries, want er waren twee acteurs die elkaar in het begin echt niet konden uitstaan op de set. En dat terwijl ze nog zo'n goede chemie leken te hebben... Het gaat namelijk over Nina Dobrev en Paul Wesley a.k.a. Elena en Stefan. 

via GIPHY

The Vampire Diaries' Nina Dobrev en Paul Wesley
In The Vampire Diaries waren Elena en Stefan helemaal in love, maar tussen de opnames door konden Nina en Paul elkaars bloed wel drinken. Nina Dobrev vertelt daarover in de podcast Directionally Challenged: "Paul en ik konden het echt niet met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde hem wel, maar ik vond hem niet leuk." Gelukkig konden ze dat in The Vampire Diaries goed verbloemen, want iedereen dacht (en hoopte) dat de twee in real life ook een relatie hadden door hun chemie. Nina Dobrev vertelde in de podcast: "We haatten elkaar zo erg, dat het misschien overkwam als passie en liefde. We konden gewoon echt niet met elkaar overweg de eerste vijf maanden." Gelukkig duurde het niet lang en zijn de twee nu hele goede vrienden. 

Mis je The Vampire Diaries ook zo erg? Dan is de spin-off Legacies echt een aanrader. Waarom? We leggen het je hier uit. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved