Series & Films

Dit weten we tot nu toe over The Princess Diaries 3

Stop de persen! We gaan terug naar Genovia, want er is een hele grote kans dat er een derde deel komt van de film The Princess Diaries. Anne Hathaway a.k.a. Queen Mia heeft al gezegd dat er een script is gemaakt voor The Princess Diaries 3. Benieuwd wat je allemaal kan verwachten van de derde film over Queen Mia en haar oma Clarisse Renaldi? Lees dan maar snel verder, want hieronder delen we alle details over The Princess Diaries 3. 

Wanneer komt The Princess Diaries 3?
Niks is nog officieel, maar Anne Hathaway heeft al wel gezegd dat ze graag Queen Mia terug wil brengen op het grote scherm. Enne, ze is niet de enige! Ook Julie Andrews (oma Clarisse Renaldi) en de producer van de films willen dat er een derde deel komt van The Princess Diaries 3. Er is zelfs al een script gemaakt voor een nieuwe film over Queen Mia en haar oma. Wanneer we de film kunnen verwachten is dus nog niet duidelijk, maar ze zijn er in ieder geval mee bezig. 

via GIPHY

The Princess Diaries 3 cast
Sowieso hebben Anne Hathaway en Julie Andrews al aangegeven dat ze graag terugkeren in de nieuwe film. Ook Mandy Moore, de mean girl uit de eerste film, ziet het wel zitten om terug te keren als Lana. Ook hottie Chris Pine ziet het wel zitten om weer in de rol te kruipen van Lord Nicholas Devereaux. 

via GIPHY

Waar gaat The Princess Diaries 3 over?
Volgens Anne Hathaway is er dus al een script gemaakt voor het derde verhaal, maar dat is nog one big secret natuurlijk. Eerder liet director Gary Marshall weten dat het verhaal zich zou afspelen in New York, maar in 2016 kwam het trieste nieuws naar buiten dat Gary Marshall is overleden. Het is nog niet duidelijk of ze verdergaan met zijn script. Als we meer horen over The Princess Diaries 3 dan houden we je op de hoogte! 

via GIPHY

Bron: Seventeen.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook