Fashion

Dit wordt dé bikinitrend van deze zomer

1

De zomerse temperaturen hebben even op zich laten wachten, maar we mogen er binnenkort toch echt aan geloven. Temperaturen boven de 20 graden, strakblauwe lucht en heel veel zonneschijn. Yay! Tijd om die bikini's uit de kast te halen, of nog beter: bikini's shoppen. Wij hebben de bikinitrend van deze zomer al voor je gespot dus wacht niet langer en scroll snel door.

Krijg jij ook spontaan zin in de zomer als de zon schijnt en ren je het liefst meteen naar de winkel om bikini's en badpakken te shoppen? Oops, #guilty. Vandaag laten wij jullie een hele toffe collectie zien, want beachwear-merk O'Neill introduceert namelijk swimwear dat is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Omdat het vandaag World Oceans Day is leek dit ons het perfecte moment om het naast de nieuwe collectie te hebben over de vervuilde ocean, of beter gezegd hoe we kunnen voorkomen dat de oceaan niet nog meer vervuild wordt en deze schoner te maken.  

World Ocean Day is namelijk de dag waarop het schoonmaken van de oceaan centraal staat en vervuiling wordt tegengegaan. We spraken het Nederlandse model Robin Holzken over World Ocean Day, een initiatief waar O'Neill al heel lang mee bezig is, én de nieuwe swimwear-collectie, want zij is namelijk het gezicht van deze toffe campagne.

Wij Nederlanders hebben maar wat geluk met een strand om de hoek en ook Robin zoekt regelmatig de zee op vertelt ze aan de Girlscene-redactie: ''Ik probeer altijd de zee op te zoeken, ook als ik ergens ben, want op de een of andere manier kom ik dan altijd tot rust en kan je hier nadenken.'' Zo zag ze het heldere water op de Malediven, maar is ze regelmatig te vinden op het strand van Zeeland. Maar de zee is natuurlijk nog mooier zonder al het plastic dat nu nog regelmatig langs komt drijven, want dat is natuurlijk zonde! Daarom willen wij samen met jullie het plasticverbruik tegengaan en geeft Robin tips: ''Ik probeer al mijn afval te scheiden, ik gebruik zo min mogelijk plastic zakken en neem zelf een (canvas)tas mee, en probeer ook te minderen met andere plastic producten zoals rietjes.''

World Oceans Day - O'Neill Blue from FEM FEM on Vimeo.

Naast bovenstaande tips kun jij ook een steentje bijdragen aan het verminderen van plastic met de nieuwe O'Neill Blue-collectie. Deze collectie bestaat uit swimwear gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Een bikini van plastic!? Horen wij jullie nu denken. Yes, dat klopt. Inmiddels is bijna alle swimwear van O'Neill gemaakt van gerecycled plastic. De collectie herken je aan het 'O'Neill blue-logo'. Zelf is Robin #teambikini, om tanlines te voorkomen, maar de collectie heeft naast bikini's ook toffe badpakken en andere items perfect voor een day at the beach.

Speciaal voor jullie Girlscene-lezeressen heeft Robin een berichtje achtergelaten mét een vraag op onze Instagram-stories. Ga snel naar Girlscene's Instagram om het te bekijken en laat een reactie achter.

Shop je bikini extra voordelig met deze O'Neill kortingscode!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 4 maanden geleden Emerald

    Hey girls and guyss, Ik heb in korte periode al meer dan 90 euro verdiend met het lezen van emails 🤑

    Wil je dit ook? Hier is de link waar je je kan aanmelden:

    https://www.spaar4cash.nl/?ref=29046

    you're welcome🤗❣️

  1. 1