Travel

Dit zijn de tofste Airbnb-accomodaties om te verblijven in Europa

Of je nou een zonvakantie in de zomer wilt boeken of een stedentrip in de herfst, een Airbnb is altijd leuk om in te verblijven tijdens je vakantie. Je hebt het gevoel alsof je voor heel even inwoner bent van de stad en vaak zien de huizen er ook nog eens fantastisch uit. Ben je nog op zoek naar een tijdelijk stekkie in Europa? Wij hebben de mooiste Airbnb-accomodaties voor je op een rij gezet.

1. Slapen in een tent in de natuur van Italië
Op reis naar Italië? Boek dan deze supertoffe locatie. Hoe vet is het als je in deze tent wakker wordt en naar buiten kijkt? Oja, enne wij zijn onszelf 's avonds ook wel chillen bij de open haard.

2. Slapen in een bol in Spanje
Ben je met je lover in Spanje? Dan moet je deze plek aan je bucketlist te voegen. We mean, kijk deze foto's. Hoe romantisch is deze plek?

3. Stylish is IJsland
Aan de andere kant van Europa zijn ook heel wat pareltjes te vinden. Het prachtige uitzicht van dit appartement in IJsland is ge-wel-dig en dan hebben we het nog niet eens over het interieur gehad.

4. Een villa in Frankrijk
Ga je met je vriendinnen op pad? Dan hoeven jullie niet verder te zoeken. In deze villa (inclusief zwembad!) passen maar liefst 8 personen. Dit wordt de beste vakantie ever.

5. Boomhut in Florence
Ben je nog niet klaar met pizza's en pasta's? Maak dan zeker nog een stop in Florence. Hier staat namelijk deze supertoffe boomhut.

6. Mega villa in Griekenland
Heb je een teamuitje? Vrijgezellenweekend? Of gewoon een hele grote vriendinnengroep? Dan gaat de reis dit jaar naar deze huge villa in Griekenland. Als je de foto's hebt gezien wil je niet meer terug.

7. Dome Passionfruit in Portugal
Naast dat dit pareltje een hilarische naam heeft, is ook de binnenkant van dit van deze passievolle hut prachtig. Ps: zwembad inbegrepen. Go, go, go!

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved