Lifestyle

Zo maak je supersnel (én goedkoop) je eigen polaroid muur

Je ziet het vaak genoeg voorbij komen op Pinterest en Instagram. Die te mooie ingerichte slaapkamers met veel te leuke decoratie waarbij je je afvraagt: hoe doen ze dat toch? Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om jouw kamer Pinterest-proof te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar leuke foto’s. Die maak je onder andere met een polaroid-camera of met zo een (ouderwetse) wegwerpcamera. Nog even met je filmrolletje naar de drukker en voilà, jij bent ready voor je kamer make-over.

Vind hieronder de nodige polaroid wall inspiratie en onderaan dit artikel video’s die je een handje helpen zodat jij je persoonlijke polaroid wall maakt:

♥ 1. Hier beplak je je hele muur met foto’s. Mega easy, maar met een supermooi effect.

View post on Instagram
 

♥ 2. Je kunt je foto’s natuurlijk ook aan draadjes ophangen. Dit geeft net een tikkeltje meer die industriële look.

View post on Instagram
 

♥ 3. Je foto’s aan een draad met ledlampjes hangen werkt altijd goed. Dit geeft direct een mega romantische sfeer in je kamer. Oh la la!

♥ 4. Het is ook mogelijk om de polaroid foto’s rond te knippen. Dit is misschien wel de meest originele variant. Hoe leuk ziet dit eruit?

View post on Instagram
 

♥ 5. Wanneer je niks op je muur wil plakken doe je je foto’s gewoon in een lijst. Dit geeft een rustige uitstraling en het kost, maar kost wel wat meer moeite. Dit ziet er wel supertof uit. Het lijkt wel op een Instagram-feed aan de muur. We like!

View post on Instagram
 

♥ 6. Je foto’s aan een wandje hangen is ook trendy volgens de laatste interieurtrends. Je scoort deze wandjes bij verschillende woonwinkels of ga eens langs bij Xenos of Action, misschien vind je ze daar wel voor een prikkie.

View post on Instagram
 

♥ 7. Op deze manier creëer je je eigen creatieve fotohoek. Dit oogt lekker speels! 

View post on Instagram
 

♥ 8. Geef je kamer een natuurlijke twist met takken, draden en plantjes. Wist je dat planten in je kamer een gevoel van rust geven?

View post on Instagram
 

♥ 9. Een hartje op je muur oogt altijd erg gezellig en knus.

View post on Instagram
 

Oké, superleuk al deze inspirerende foto’s, maar hoe maak je zo een fotomuur?
Om je een handje te helpen heeft Girlscene een aantal do it yourself YouTube-tutorials voor je opgezocht zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met knutselen.

Watch on YouTube

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Bron: cosmopolitan.co/uk | Beeld: Unsplash

Must reads 👀