Celebs

Temptation Island-deelneemster Milou heeft spijt van breuk met Heikki

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze ging naar Disneyland en dat werd een duur grapje, Justin Bieber ontwerpt zijn eigen deodorant, Milou heeft spijt van haar breuk met Heikki na Temptation Island en de Game of Thrones-cast is klaar met alle kritiek op het allerlaatste seizoen.   

Dagje Disneyland wordt duur grapje voor Monica Geuze
Monica Geuze ging met haar dochtertje naar Disneyland, maar dat leuke moeder-dochter tripje werd een duur grapje. Onderweg naar het leukste park ever kreeg Monica namelijk een boete. In haar nieuwe vlog vertelt ze dat ze door de Franse politie van de weg werd gehaald. Waarom ze de boete kreeg liet ze niet weten. Gelukkig heeft ze daarna wel een geweldige tijd gehad in Disneyland met Zara-Lizzy. Bekijk Monica's vlog hieronder:

Justin Bieber ontwerpt zijn eigen deodorant
Vorige week kwam er nieuwe muziek van Justin Bieber uit en nu heeft hij via Instagram laten weten dat hij zijn eigen deodorant gaat ontwerpen. Voor het merk Schmidt's heeft de zanger een eigen geur ontworpen. De deo gaat 'Here + Now' heten en daarmee verwijst Justin naar zijn persoonlijke groei van de afgelopen jaren. Vanaf dit najaar is de deo te koop in Amerika. Hopelijk kunnen we hem ook in Nederland scoren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ready for Here + Now… new collab coming this Fall with @schmidtsnaturals

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Milou heeft spijt van haar breuk met Heikki na Temptation Island
Tijdens Temptation Island zelf gebeurde er vrij weinig, maar na het programma ontstaat al het drama. Tijdens de allerlaatste aflevering konden we zien dat Milou en Heikki niet meer samen zijn, maar nu lijkt het erop dat Milou spijt heeft van de breuk. Olcay Gulsen vroeg aan Milou of zij en Heikki volgende week weer een relatie hebben en daarop antwoordde Milou: "Dat zou zomaar kunnen." Ook staat er bij haar Instagram bio een hartje met daarachter Heikki. Betekent dit dat Milou en Heikki toch weer samen zijn? 

Game of Thrones-cast is klaar met alle kritiek
Het allerlaatste seizoen van GoT is afgelopen en fans zijn niet echt blij met de dingen die ze gezien hebben. Een fan van de serie had zelfs een petitie gestart waarin hij eist dat de makers van Game of Thrones seizoen acht opnieuw maken. Enne, daar is de cast niet echt blij mee. Zo zegt Sophie Turner: "Het is respectloos tegenover de crew, schrijvers en makers die de afgelopen tien jaar keihard hebben gewerkt en de afgelopen elf maanden gezwoegd hebben om het laatste seizoen te maken." Ook hottie Kit Harrington is klaar met de kritiek en zei in een interview: "Ik wil niet gemeen zijn tegenover critici, maar als een criticus dit seizoen ook maar een half uur veroordeeld, dan mogen ze opzouten." Wat vond jij van het laatste seizoen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door gameofthrones (@gameofthrones) op

Anna Nooshin ontkent zwangerschapsgeruchten
Anna Nooshin en Nassim Zeta zijn nog maar kort samen en al verloofd, maar fans denken dat ze nu ook een kindje verwachten. De reden? Anna Nooshin verschijnt niet meer met alcohol op foto's en in video's. In een Q&A op Instagram gaf Anna Nooshin duidelijkheid. Ze kreeg daar de vraag "Ben je zwanger? Want je drinkt ineens geen alcohol meer." De influencer laat weten dat dit niet zo is: "Hahaha nee. Net zoals ieder ander mens heb ik periodes waarin ik de ene keer wel zin heb om te drinken en een andere keer niet." Eerder liet ze weten dat ze wel hoopt later kinderen te krijgen, als het haar gegund is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan.nl, Glamour | Beeld: RTL Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook