News

Dit zijn de beste seksstandjes voor vrouwen om een orgasme te krijgen

Hoewel een groot deel van de mannen klaar komt tijdens een vrijpartij, komt bijna de helft van alle vrouwen niet klaar tijdens een stoeipartijtje met hun lover. Say what? Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus. Wij hebben de beste seksstandjes voor vrouwen voor je opgezocht om tijdens 'de daad' óók een orgasme te krijgen.

Beste seksstandjes 1: Lepeltje-lepeltje
Wij houden van lepeltje lepeltje. Knuffelen en slapen doen we het liefst in deze positie met onze lover, maar wist je dat deze houding ook perfect is voor een heet potje seks? Bij de lepeltje-lepeltje-houding (spooning) liggen jullie knuffelhouding met beide het gezicht dezelfde kant op. In dit geval ligt hij dus 'achter' je. Laat hem vervolgens diep in je bewegen, waardoor er druk ontstaat op je G-spot.

Beste seksstandjes 2: Cowgirl
De naam van dit standje zegt het eigenlijk al. Bij dit seksstandje zit jij bovenop je partner, wat betekent dat jij bepaalt. Yihaaa, cowgirl! Jij beslists bij dit seksstandje dus hoe snel en diep hij in je komt. Door deze houding zijn jullie gezichten ongeveer op dezelfde hoogte. Ook nog eens super romantisch dus!

Beste seksstandjes 3: Reverse cowgirl
Iets minder romantisch, maar zeker de moeite waar om eens met je boy te proberen. We hebben het over de cowgirl, maar dan dus achterstevoren. Het is eigenlijk hetzelfde het seksstandje dat we hierboven beschreven, maar dan zit jij andersom op hem. Hoe meer je bij dit seksstandje naar achteren leunt, hoe meer druk je voelt bij je G-spot, hoe meer... ;-).
seksstandjes vrouwen orgasme

Beste seksstandjes 4: Missionaris
Missionaris? Boring... Of toch niet! Leg tijdens dit seksstandje eens een kussen onder je billen. Je lichaam is kantelt hierdoor een beetje naar hem toe, waardoor hij waarschijnlijk makkelijker een stuk dieper gaat. Niet alleen fijn voor hem, maar ook voor jou dus.

Beste seksstandjes 5: Staan
Vind je missionaris toch wat saai en zijn jullie toe aan iets nieuws? Dan hebben we iets anders voor jullie. Ga op je rug op de rand van het bed liggen en spreid je benen. Laat hem naast het bed staan en je billen optillen terwijl jullie seks hebben. Ben je lening? Leg dan één of twee benen op zijn schouders voor het optimale effect ;-). Succes gegarandeerd.

Beeld: iStock

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved