Winnen

WIN: 2 x sieradenset voor jou en je bff van I.Ma.Gi.N. Jewels

Het is weer tijd voor een hele toffe winactie. Dit keer niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bff. Samen met I.Ma.Gi.N. mogen wij namelijk twee sieradensets weggeven. Heeft jouw beste vriendin wel een cadeau verdiend of heb jij gewoon zin om je bff te verrassen? Lees dan snel verder hoe jij meedoet.

WIN: sieradenset voor jou en je bff
Heb jij de beste vriendin van de wereld? Dan is het tijd om haar te verrassen. Wij mogen samen namelijk twee sieradensets weggeven van I.Ma.Gi.N. Jewels. Een set voor jou en eentje voor je bff. 

I.Ma.Gi.N. Jewels worden gemaakt door twee jonge Belgische ontwerpers; een goudsmid en een diamantexpert. Zij zorgen samen voor prachtige sieraden voor een fijne prijs. De set die jij en je beste vriendin kunnen winnen bestaat uit een ketting (met coin) en een armband en het gehele pakket heeft samen een waarde van €210. Wil jij kans maken op deze prachtige sieraden? Doe dan hieronder mee aan de winactie. Het is super easy!

win sieraden

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Vul hieronder in waarom jouw bff deze sieradenset verdient. Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Waarom moet jij 2 x een sieradenset voor jou en je bff van I.Ma.Gi.N. Jewels winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved