Lifestyle

Oh no! Op deze tijden van het jaar vinden de meeste break-ups plaats

Je zou denken dat de feestdagen vol in het teken staan van gezelligheid, liefde en het samen zijn. Maar dat blijkt toch iets minder gezellig te zijn. Blijkbaar vinden er in de periode van december tot maart de meeste break ups plaats. Was al dat familiegedoe dan toch niet zo feestelijk en gezellig? Wees goed voorbereid, want op deze 5 momenten vinden de meeste break-ups plaats.

#1. November
De zonnige dagen zijn nu echt voorbij en was die zomerliefde dan wel échte, échte liefde? Op vakantie waren jullie helemaal in love, maar weer terug in het kikkerlandje is de lange afstand toch niet zo makkelijk als gedacht. Op vakantie was het heerlijk om samen te zwemmen en naar de zonsondergang te kijken. Nu de dagen weer korter worden en de temperaturen dalen, worden ook de vlinders steeds minder.

#2. December
Hoe dichterbij de feestdagen komen, hoe benauwder je het krijgt. Je gaat nadenken over de onvermijdelijke familiediners. En daarbij komt ook nog dat je niet alleen met je schoonouders bent, maar ook alle tantes, ooms, neefjes en nichtjes moet ontmoeten. Velen gaan nu nadenken of ze hier wel echt klaar voor zijn, zo niet maken ze het liever voor de feestdagen uit. Het is ook zo lullig om op eerste kerstdag te zeggen dat je niet verder wilt. ;-)

#3. Nieuwjaarsdag
Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe voornemens. Aan het begin van een nieuw jaar ga je veel nadenken over hoe je het afgelopen jaar hebt ervaren. Als je misschien niet helemaal gelukkig was met je relatie, dan kiezen er velen voor om het uit te maken. Nieuwe goede voornemens in combinatie met een frisse start betekenen dan helaas vaak bye bye relatie.

via GIPHY

#4. Valentijnsdag
Valentijnsdag, de dag van de liefde. Toch is dit een dag waarop veel relaties kapot gaan. Veel mensen denken op deze romantische dag aan de liefde, maar daardoor realiseren ze ook wat ze wel en niet willen. Toch niet zo heel veel zin in een romantische diner bij kaarslicht met je lover? Tijd voor een break-up.

#5. Maart
Jup, het gaat helaas niet om één dag, maar om een hele maand. Na al die koude natte winterdagen begint het eindelijk weer wat mooier weer te worden. De lente begint en dat is het moment om van de bank af te komen en je Netflix-account weer op te zeggen. Maart is vaak de maand dat je weer meer de deur uitgaat, nieuwe mensen ontmoet en op stap gaat. In de winter is het heerlijk om een liefje te hebben waar je knus mee op de bank kan zitten, maar in de zomermaanden you don't need that! Dus als je al een paar twijfels had bij je relatie, is dit het moment om er een punt achter te zetten.

Bron: monstyle.nl, vivez.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook