News

Dé musthave voor deze zomer: een zonnescherm voor je gezicht

Ken je dat gevoel dat je lekker in de zon wilt liggen, maar het zweet van je hoofd afdruppelt? Of dat je even rustig op je telefoon wilt kijken, maar niks ziet door de sterke zonnestralen? Hier is dan nu eindelijk de oplossing. Shader verkoopt namelijk vanaf nu een zonnescherm voor je gezicht. Dus zeg maar bye bye tegen die verbrande wangen en hallo tegen heerlijke middagdutjes in de zon.

Dit zonnescherm voor je gezicht is eigenlijk alles wat je deze zomer nodig hebt. Zo kan je heerlijk op het strand chillen zonder dat je hoofd in de fik staat. Lekker met een watermeloencocktail in je hand, leesboekje erbij: dat noemen we ultiem genieten. 

Je shopt dit geweldige item bij Westwing voor maar €76. Daarbij krijg je ook nog een powerbank, shader tas, zonnebandriem en nog meer supertoffe accessoires. Zo houdt je hoofd koel op de warme zonnige dagen. Ga je meestal alleen maar met je hoofd in de zon voor de zomerse blonde lokken? Dat is nu ook niet meer nodig. Lees hier voor de oplossing voor je mooie blonde coupe. 

zonnescherm hoofd

Bron: shader.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook