Deze jongen haalt een grap uit met zijn vriendin met de nieuwe Snapchat-filter

News door Esther

Snapchat heeft een nieuwe filter en iedereen maakt er grappige video's en foto's van. Je kan jezelf als vrouw omtoveren tot man en de mannen kunnen eindelijk zien hoe ze er als vrouw uitzien. Enne, deze Snapchat-filter zorgt voor heel veel grappige video's en foto's, maar deze jongen gaat een stapje verder en dat vindt zijn vriendin niet zo leuk. 

Nieuwe Snapchat-filter
Heb jij de nieuwe Snapchat-filter al uitgeprobeerd? Supergrappig om jezelf eens te zien als man of vrouw. En het is een leuke filter om grappen mee uit te halen. Zo veranderde een jongen zich met de nieuwe filter tot vrouw en schreef hij bij de foto 'I have your bf's tshirt on'. Hij deelde de foto onder andere met zijn vriendin, alleen vond zij de grap niet zo leuk. Ai...

Zijn vriendin dacht namelijk écht dat een ander meisje het T-shirt van haar vriend droeg en ze werd heel boos op hem. Zo stuurde ze hem onder andere: "Why the f*ck is another girl got your T-shirt on. Your getting blocked." Zijn grap liep dus aardig uit de hand, want het duurde even voordat hij haar kon overtuigen dat hij het zelf was. Oeps! Check het hele gesprek tussen de twee hieronder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LADbible (@ladbible) op

Beeld: iStock