Series & Films

Dit weten we tot nu toe over de Disney streamingdienst

Als echte Disney-fan weet je dit vast al wel: er komt een Disney streamingdienst aan. Hier kan je al je favoriete Disney-films non-stop kijken. Benieuwd waarom je de Disney streamingdienst straks wil hebben (naast Netflix)? Lees dan maar snel verder, want dit weten we er tot nu toe over. 

Het duurt niet lang meer, want in 2019 komt de Disney streamingdienst hoogstwaarschijnlijk en kan jij voortaan alles series en films van Disney hier bingewatchen. YAS! Kan jij niet wachten? Dit weten we nog meer over de Netflix van Disney.

1. Betaalbaar
Een abonnement op de Disney streamingdienst is betaalbaar en zelfs goedkoper dan Netflix wordt er gezegd. Zo betaal je per maand omgerekend rond de €6 en als je per jaar betaalt ben je €62 kwijt in het jaar en uiteindelijk dus nog goedkoper per maand. En dat terwijl je voor Netflix al €8 per maand betaalt.

via GIPHY

2. Oude Disney films en series
Op de Disney streamingdienst komen niet alleen nieuwe films en series, maar je kan ook alle oude films en series kijken. The Lion King, High School Musical en nog zoveel meer. Dat worden heel veel filmavonden met je vriendinnen. 

via GIPHY

3. High School Musical TV Series
Je kan straks niet alleen de oude HSM-films kijken op de Disney streamingdienst, maar er wordt nu speciaal een High School Musical TV Series gemaakt voor de streamingdienst. Dit is de cast van de nieuwe HSM-serie.

via GIPHY

4. Nieuwe shows
De HSM-serie is niet het enige wat gemaakt wordt voor de Disney streamingdienst. Zo komen er ook Star Wars series, nieuwe Marvel series en een Love, Simon tv show. Kortom: er is genoeg te zien op de Netflix van Disney. 

via GIPHY

5. Het komt dit jaar uit
Disney heeft bekend gemaakt dat hun streamingdienst dit jaar uitkomt! Nog een paar maanden wachten, want de Disney streamingdienst gaat 12 november 2019 live. Het is niet bekend of we in Nederland dan ook al kunnen genieten van de streamingdienst, maar laten we het hopen!

Bron: Seventeen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook