News

In de sportschool heb je de meeste kans op een date

Lukt het je maar niet om Mr. Right te vinden? Ben je moe van het naar rechts en links swipen? Kom je elke week weer dezelfde gasten tegen in de kroeg? Dat komt omdat je zoekt op de verkeerde plek. De sportschool, daar loopt je prins op het witte paard rond. Dus hup, hit the gym ladies. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je in de sportschool de meeste kans maakt op een date. Een date scoren en tegelijk ook nog eens fit worden? That sounds good. 

Fashionable sporten
Hoewel het weer er nog niet echt op doet lijken, is de zomer wel al bijna begonnen. Het is nu dus wel echt het moment om weer in shape te komen voor die 'hot summer body'. En voor de helft van de singles hét moment om rond te kijken voor een leuke date. Niet zo gek dus dat bijna de helft van alle singles aangeeft extra tijd te besteden aan het uiterlijk wanneer ze gaan sporten. Dus ga maar alvast op zoek naar een fleeky sportoutfit.

Beste hotspots om een date te scoren
Maar niet alleen in de sportschool (36%) kan je je liefje tegen het lijf lopen, de dansschool (30%) en op de tennisbaan (12%) heb je ook een grote kans om een date te scoren. Dus nu hebben jullie geen excuses meer om de sportschool te ontwijken ladies ;).Volgens bijna de helft van de singles (45%) is een date scoren en fit worden een hele goede combinatie. Maar niet alleen om een date te scoren, singles vinden het ook een leuke activiteit tijdens een date. Is zweten op een date toch niet helemaal jouw ding? Misschien vind je hier dan wel een leuke originele date die bij jou past.

Bron: lexa.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook