News

Onderzoek: 90% van de meiden verkiest de sportschool boven seks

We weten allemaal dat je tijdens een potje rollebollen met je lover heel wat calorieën verbrandt. Win-win situatie zou je denken, right? Toch verkiezen een heleboel meiden een uurtje zweten in de sportschool boven een potje seks met de lover. Say what? Lees hier nog meer bijzondere uitkomsten uit het onderzoek.

Zeg nou eens eerlijk, hoe vaak ben jij intiem met je lover? Uit onderzoek uitgevoerd onder ruim 2000 respondenten kwamen verrassende resultaten. Wat blijkt? Maar liefst 90% van de meiden verkiest een wijntje, zweten in de sportschool, yoga of bankhangen boven een hete sessie met de lover tussen de lakens. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat de mannen hier uiteraard héél anders over denken. 65% van de mannen belandt maar al te graag met een dame in bed en niet om de nieuwste Temptation Island aflevering te bingewatchen ;-).

Niet gek dat uit het onderzoek blijkt dat bijna 60% van de stellen minder dan vijf keer per maand de liefde met elkaar bedrijft. Gelukkig blijkt dat jonge koppels vaker seks hebben en het aantal keer seks per week afneemt met de leeftijd. Het onderzoek werd uitgevoerd door Tastea, zij staan bekend om haar luxe 100% natuurlijke, losse met onder andere de ‘Make Your Bed Rock’ thee om je libido te verhogen. Dus vergeet de sportschool, drink een kop thee en duik met je lover het bed in.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved