News

OMG! Justin Bieber heeft een nieuw nummer uitgebracht met Ed Sheeran

Yay! Goed nieuws voor alle Beliebers, want: Bieber is back. Al eerder deze week lieten Bieber en Ed Sheeran wat los op Instagram dat ze samen een nieuw nummer gaan uitbrengen. Nu is het nummer eindelijk hier. Vanaf vandaag kunnen we eindeloos het nummer I Don't Care luisteren.

De twee lieten eerder al via hun Instagramaccounts een voorproefje horen, maar vanaf vandaag kunnen we het hele nummer I Don't Care luisteren. Al eerder hebben Bieber en Ed Sheeran samengewerkt, Ed Sheeran heeft namelijk onze favo song Love Yourself voor Justin Bieber geschreven. Justin Bieber is back!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Ongelukkig
Dat onze geliefde Justin Bieber nu weer muziek uitbrengt is goed nieuws. Het is voor Bieber weer een lange tijd geleden dat hij weer met nieuwe muziek komt. Eerder liet hij weten dat hij niet lekker in z'n vel zit. Op Instagram schreef hij toen dat hij 'met zichzelf worstelde'. Hij voelde zich emotioneel niet stabiel genoeg en vond dat zowel hij, zijn fans als zijn familie dat wel verdienen. Justin beloofde na zijn herstel met een 'kick ass album' terug te komen. Maar door deze samenwerking met Ed Sheeran lijkt de artiest nu weer langzaam maar zeker terug te komen. En we like it!

Bron: justinbieber | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook