Celebs

Justin Bieber laat weten via Instagram dat het niet goed gaat

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber laat via Instagram weten dat het niet goed gaat, de reden waarom The Jonas Brothers vroeger uit elkaar gingen, Zac Efron is niet meer vrijgezel en To All The Boys I've Loved Before-actrice Lana Condor praat openlijk over haar eetstoornis. 

Lana Condor praat openlijk over eetstoornis
In een interview praat de actrice Lana Condor voor het eerst openlijk over haar eetstoornis die ze heeft gehad. Ze zegt: "Ik weet hoe het is om een eetstoornis te hebben en Body Dysmorphic Disorder." Ook geeft de actrice van To All The Boys I've Loved Before aan dat het tijd is om mensen troost te bieden. "Je moet eten. Je moet niet denken dat een bepaalde lichaamsvorm ideaal is, want dat is het niet." In het interview vertelt ze ook dat ze nu iedere maaltijd deelt op haar social media. Super goed dat de actrice het deelt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @lanacondor op

Justin Bieber laat weten via Instagram dat het niet goed gaat
Justin Bieber is nog maar net getrouwd met Hailey Bieber, maar laat nu via Instagram weten dat het niet goed gaat met hem. Er werd al eerder gezegd dat de zanger een depressie zou hebben en daarvoor in behandeling is. Biebs heeft nu via Instagram zijn fans op de hoogte gehouden en schrijft: "Ik worstel ontzettend. Ik voel mij heel erg onverbonden en raar. Het komt altijd wel weer goed met mij, dus ik maak me geen zorgen. Ik wilde dit alleen even delen en jullie vragen om voor me te bidden. Dat helpt heel erg, dankjewel." Wij hopen dat het snel beter gaat met Justin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

De echte reden van The Jonas Brothers break-up
Yas! The Jonas Brothers zijn weer terug en wij zijn al helemaal fan van hun nieuwe song. Maare, waarom zijn de broers überhaupt ooit uit elkaar gegaan? Nou dat heeft dus alles te maken met Nick Jonas, want voordat ze op tour gingen startte Nick Jonas een gesprek met zijn broers en die was behoorlijk heftig. In een interview vertelt hij: "Ik heb het gevoel dat we een tijdlang een aantal complicaties in de groep hebben gehad, zonder ze aan te pakken." Dat zorgde ervoor dat de Nick, Joe en Kevin een aantal jaar voor zichzelf kozen, maar gelukkig zijn ze weer terug. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nick Jonas (@nickjonas) op

Zac Efron is niet meer vrijgezel
Had je ooit de hoop dat je zou trouwen met hottie Zac Efron? Slecht nieuws, want de kans wordt weer heel erg klein dat het je lukt. Het schijnt namelijk dat Zac Efron weer aan het daten is en dit keer met de Olympische zwemster Sarah Bro. De twee werden samen gespot bij UFC fight in Las Vegas en volgens bronnen hadden ze het heel erg gezellig samen. En het lijkt er ook op dat de twee de avond ervoor samen waren bij een hockeywedstrijd. Op Instagram posten ze allebei een foto van de wedstrijd, maar jammer genoeg niet van hun samen. Wij zijn benieuwd of Zac Efron inderdaad weer happy in love is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zac Efron (@zacefron) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ⭐️ SARAH BRO (@sarahwbro) op

Kylie Jenner gespot met (ex) best friend Jordyn Woods
Na alle drama rondom Tristan Thompson, Khloé Kardashian en Jordyn Woods dacht iedereen dat Kylie Jenner haar vriendschap met Jordyn zou verbreken. Jordyn woonde niet meer bij Kylie en ze waren ook niet meer samen gespot. Tot nu, want Kylie Jenner werd laatst met Jordyn en Stormi gespot terwijl ze aan het ontbijten waren. Zou Kylie haar bff vergeven? 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Bron: Seventeen, Cosmopolitan, Glamour | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook