News

Meghan Markle is bevallen van een jongen

De geruchten zijn nog maar net de deur uit over dat hertogin Meghan Markle aan het bevallen is en nu is al het nieuws daar dat de royal baby geboren is. Welcome little royal baby boy! We hebben maandenlang mogen genieten van de prachtige baby belly van Meghan Markle, want men wat is zij knap zwanger, maar vanaf nu mogen we ook de royal baby gaan bewonderen. Wij kunnen niet wachten op de eerste baby pictures. De looks zitten in ieder geval goed 😉

It’s a boy!
Dit hebben ze zojuist bekend gemaakt via Instagram. De naam van het kerngezonde jongetje is nog niet bekend.

View post on Instagram
 

Een week over tijd
De royal baby van Meghan Markle en Prins Harry had eigenlijk een week geleden al op de wereld moeten zijn. Doordat de koninklijke baby op zich laat wachten wordt Meghan Markle ingeleid. Meghan wilde eigenlijk graag thuis bevallen, maar volgens Daily Mail, die sprak met een verloskundige, is haar leeftijd de oorzaak dat er is gekozen voor het opwekken van weeën.
Geen persmoment
Helaas moeten we nog heel even wachten voordat we de baby mogen bewonderen. Nadat Kate Middleton, de vrouw van Prins William, beviel van haar drie kinderen, stond ze al binnen enkele uren helemaal opgetut op de trap van The Lindo Wing om haar pasgeboren kinderen aan de wereld te tonen. Meghan Markle en Prins Harry hebben ervoor gekozen om de eerste dagen in alle rust van hun eerste baby te genieten. Na een aantal dagen krijgen wij pas te horen wanneer en hoe ze hun wondertje met de wereld willen delen.

De Royal Wedding van het jaar
Op 19 mei 2018 zat iedereen aan de buis gekluisterd voor de Royal Wedding van het jaar. De gewilde en aantrekkelijke Prins Harry stapt met de bloedmooie voormalige Hollywoord-actrice Meghan Markle in het huwelijksbootje. Op 15 oktober maakt het koppel bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.

Bron: shownieuws.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀