Winnen

WIN: 2 kaarten voor Chin Chin Festival

Yay, ons favoriete seizoen van het jaar is weer begonnen, namelijk het festivalseizoen! Welke feestjes heb jij al op de planning staan? Wij hebben in ieder geval een feestje die je 100% aan je to do-lijstje moet toevoegen, namelijk het Chin Chin festival in Amsterdam. Houd 6 juli maar vast vrij in de agenda, want wij mogen vandaag 2 kaartjes weggeven voor deze party.

WIN: 2 kaarten voor Chin Chin festival
Ga jij regelmatig los op hiphop, sexy R&B hits, classic house en funky disco knallers en heb jij zin in een feestje? Pak die agenda er maar bij en schrijf Chin Chin festival met dikke koeienletters in je agenda. Dit festival vindt namelijk dit jaar voor de tweede keer plaats in Amsterdam met héél veel artiesten, waaronder: Benny Rodrigues, The Partysquad (LIVE), Adje (LIVE), DJ Irwan, Sunny & Alamaison, DJ Abstract, Makossa en Pablo Discobar Soundsystem. Naast het dansen op hitjes en het genieten van cocktails in de zon heeft Chin Chin Festival ook een zweefmolen, een karaoke (yay!) en een Asian streetfood markt. Love it!

chin chin festival win

chin chin festival win

Goed, hebben we je overtuigd? Mooi! Wij geven namelijk 2 tickets weg.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Vul hieronder in waarom (en met wie) jij naar het Chin Chin festival moet. Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Met wie moet jij samen naar het Chin Chin festival en waarom?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved