News

Donderdag is de laatste Riverdale-aflevering met Luke Perry

Pak de tissues er maar bij! Aanstaande donderdag is er weer een nieuwe Riverdale-aflevering te zien op Netflix en deze aflevering gaat heel erg bijzonder worden. Het is namelijk de allerlaatste Riverdale-aflevering met Luke Perry als vader van Archie. Dat laat de maker van Riverdale weten via Twitter. Ongeveer twee maanden geleden overleed Luke Perry aan een hartinfarct. 

Riverdale-aflevering Luke Perry
Ongeveer twee maanden geleden kwam het heftige nieuws naar buiten dat Riverdale-acteur Luke Perry was getroffen door een zware beroerte en een week later overleed. Iedereen vroeg zich af hoe het nou verder zou gaan met Riverdale, de rol van Luke Perry en wanneer hij voor het laatst in de Netflix-serie te zien zou zijn. Heel veel vragen zijn nog niet beantwoord, maar we weten nu wel wanneer Luke Perry voor het laatst te zien zal zijn in Riverdale. Deze week namelijk! 

Nieuwe Riverdale-aflevering
In de nieuwe Riverdale-aflevering van aanstaande donderdag is Riverdale-acteur Luke Perry voor het laatst te zien als Fred Andrews. Dit laat de maker van Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, via Twitter weten. Hij plaatste een foto van Luke Perry als Fred Andrews met de tekst: "Deze week is de laatste Riverdale-aflevering die Luke heeft gefilmd. Zoals altijd, heeft Fred wijze woorden voor Archie. Een prachtig, eerlijk moment tussen vader en zoon. Ik zou willen dat deze scènes voor altijd door konden gaan..." Ook zou Luke Perry worden geëerd met een In Memoriam in de aftiteling van de nieuwe Riverdale-aflevering. Haal maar genoeg tissues in huis, want die heb je waarschijnlijk wel nodig! 

Bron: Tagmag.nl | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved