Lifestyle

Deze plant zorgt ervoor dat er geen spinnen meer in huis komen

Ben jij doodsbang voor spinnen, word jij gek als je enge video’s van spinnen op Facebook voorbij ziet komen en begin jij al te gillen een klein 8-potig diertje in de hoek van je kamer? Geen paniek, want wij hebben hier nu de oplossing. Er bestaat namelijk een plant waardoor spinnen niet meer in de buurt willen komen van jou huis en hier lees je welke je moet aanschaffen.

Plant tegen spinnen
Check jij ook elke avond voordat je gaat slapen elke hoek van de kamer of er geen spin zit? Dat is dan vanaf nu verleden tijd. Uit onderzoek blijkt namelijk dat spinnen een hekel hebben aan bepaalde plant, waardoor jij ze dus vanaf nu voorgoed je huis uitstuurt.

muntplant spinnen
Muntplant
We hebben het over de muntplant. De geur van het muntplantje kunnen spinnen niet uitstaan. Ze willen absoluut niet in de buurt komen van deze plant. Dus zet vanaf nu een paar muntplantjes in je kamer (of je hele huis) en neem een lekkere kop muntthee mee naar bed en spinnen laten zich niet meer zien in jouw slaapkamer. En hey, die planten staan ook nog een hartstikke cool op je kamer. 

Psst… Shop jouw interieur extra voordelig met de Made kortingscode.

Beeld: Unsplash