Beauty

Dit zijn de beste foundations voor meiden met acne

1

Als je heel erg last hebt van acne dan wil je het liefst alles verbergen met een goede foundation. Alleen kan een foundation er ook voor zorgen dat je acne alleen maar erger wordt of dat je make-up er niet flawless uitziet. Het is daarom heel erg belangrijk om een speciale foundation te scoren. Heb jij heel erg last van acne en ben je nog steeds op zoek naar een goede foundation? Lees dan maar snel verder, want hieronder vind je de beste tips en foundations. 

Acne foundation
Als je erg veel last hebt van acne en op zoek bent naar een goede foundation, dan is het belangrijk om op een paar punten te letten. Zo zijn poederige foundations bijvoorbeeld heel erg goed. Vooral als je een vettige huid hebt werkt zo'n foundation heel erg goed en raken je poriën niet verstopt. Wil je toch liever een vloeibare foundation? Dan is een foundation waarin ingrediënten zoals salicylzuur of glycolzuur zitten. Enne, van producten met amandelolie of sheabutter moet je echt afblijven! 

foundation acne beauty
Shop hier poederige foundations:

 

 

Shop hier vloeibare foundations: 

 

 

 

Bron: Seventeen.com | Beeld: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden Eevee

    Lui artikel. Waarom zijn deze foundations goed? De wijze waarop de producten 'geselecteerd' worden, komt op mij niet serieus over.

    Erg typerend om te concluderen dat mensen met acne per se een vette huid hebben; sommigen hebben juist een drogere huid (talg kan de huid ook uitdrogen), waardoor een poederfoundation een ramp is. Overigens heb ik daar zelf ervaring mee; bijna elke foundation is zodanig droog dat acne niet bedekt kan worden en juist meer opvalt.

  1. 1