Lifestyle

Getest: deze pleister zorgt ervoor dat jij zonder kater opstaat na een feestje

Hoera, het is weekend! De vrijdag luiden we natuurlijk in met de vrijdagmiddagborrel, om vervolgens door te rollen naar de kroeg. Zaterdag zitten we het liefst de hele middag op het terras en feesten we er de hele nacht op los met onze vriendinnen. En toen was het zondag met die vervelende kater. Noooo... Gelukkig lig jij vanaf nu nooit meer de hele zondag in bed met een kater, want er bestaat nu een pleister die ervoor zorgt dat jij opstaat zonder kater. Klinkt als een wondermiddel en daarom hebben wij het getest. Werkt het echt? Dat lees je hier.

Pleister tegen de kater
Ben jij ook regelmatig op de zondag niet vooruit te branden, omdat je de afgelopen dagen iets te diep in het glaasje hebt gekeken? Je wordt wakker met een droge mond en nog een halve tosti op je nachtkastje. Vervolgens grijp je naar je hoofd door de knallende hoofdpijn en dan hebben we het nog niet eens gehad over die misselijkheid die net is komen opdagen... *zucht* De kater is weer goed aanwezig en jij gaat je bed vandaag écht niet verlaten.

Gelukkig is daar nu de oplossing! Er bestaat nu namelijk een pleister die ervoor zorgt dat je geen kater krijgt. Yeah right. ''Daar geloof ik niks van!'' was onze eerste reactie toen we hierover lazen op de redactie. Maar stel je voor dat het nou wél werkt... Je begrijpt dat wij het maar al te graag wilden testen en delen daarom vandaag het resultaat met jullie. Maar eerst even wat informatie over de 'Party Patch'.

Party Patch
De anti-katerpleinster is een 100% natuurlijke pleister die ons zou moeten beschermen tegen die vervelende katers. Tijdens je wijntje op de vrijdagmiddagborrel of die biertjes op een festival worden er in je lichaam essentiele vitamines afgebroken. De pleister zorgt ervoor dat deze vitamines en andere essentiële voedingstoffen (vitamine B1, vitamine B5, vitamine B6, taurine) worden aangevuld. Nadat je de Party Patch aanbrengt, wordt de pleister door je huid geactiveerd en bestrijdt hiermee de kater. Klinkt goed, tijd om het te testen!

partypatch tegen kater

Anti-katerpleister getest door de Girlscene-redactie

Laura:
''Wow, ik ben verkocht. Van tevoren was ik enigszins sceptisch: een pleister tegen een kater? Jaja... Ach, baat het niet, dan schaadt het niet. De pleister moet op je huid zitten waar geen haar zit, dus ik plakte de pleister in mijn nek zodat je de pleister niet zag zitten met mijn haren los. Er zat een licht eigenaardig luchtje aan de pleister. Een sterke kippenbouillon lucht, maar dat komt misschien door de vitamines en voedingstoffen die op de pleister zitten. Na een avondje goed doorzakken werd ik de volgende dag fris en fruitig wakker. Ik stond zelfs om 14:00 uur in de sportschool. Hoe dan? Ik heb de pleister nog tot de middag laten zitten en heb hem er toen voorzichtig afgehaald. Had ik een kater? Nope. Aan het eind van de dag was ik alleen enorm moe. Misschien als extraatje een energieboost in de pleister verwerken?''

Esther:
''Toen ik te horen kreeg dat ik deze pleister mocht testen was ik heel erg nieuwsgierig, want hoe fijn is het als je de ochtend na een feestje wakker wordt zónder kater?! Samen met vriendinnen ging ik naar een feestje, dus het perfecte moment om hem eens te testen. Zodra ik de verpakking openmaakte kwam er meteen een heftige, kruidige lucht uit. Ik plakte de pleister op mijn schouder en hoopte dat de lucht snel zou verdwijnen (mijn vriendinnen hoopten dat ook...). Maar helaas, de hele avond hing die vieze lucht om mij heen. Maar de volgende ochtend (na heel wat drankjes) werd ik zonder kater wakker. YAS! Of ik de pleister vaker ga gebruiken? Misschien wel als ze iets doen aan die vieze lucht.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dr Party (@drpartymx) op

Roos:
''Waar ik vroeger nooit last had van een kater na een avondje flink drinken, ging het met mij na m'n 25e bergafwaarts... Nee, dit is geen fabeltje ladies. Shit just got real. Ik heb al meerdere keren overwogen om niet meer te drinken, helaas heb ik op mijn 25e ook nog steeds geen ruggengraat en drink ik gezellig door met de nodige gevolgen. Goed, je begrijpt als er een middel zou zijn die deze verschrikkelijke brakke day afters ook maar iets kunnen verzachten ik daar best wat geld voor over heb.''

''Ik heb de pleister bewaard voor een dag waarvan ik zeker wist dat ik 'veel' ging drinken. Ik plakte 'm netjes volgens de gebruiksaanwijzing op voordat ik ging drinken en dat was in dit geval al in de middag. Ik moet toegeven dat de geur niet iets is om over naar huis te schrijven. Maar wie geen kater wil... Juist. Waar de middag begon met een glaasje rosé eindigde ik 's nachts in de meest foute kroeg met bier, gin tonics en de nodige shots. De volgende ochtend werd ik wakker en het eerste wat me opviel was de mix van 'brakke lucht' en kippenbouillon. Aha, de pleister zat er nog op! Maar hey, wacht... Ik greep niet gelijk naar mijn hoofd? Ik heb geen nadorst? En ik ben ook niet misselijk!? Geloof het of niet, maar deze pleister werkt dus écht. Ik geloof mijn eigen kater niet en bleef de rest van de dag wat angstig voor wat ik nog zou kunnen verwachten. De kater bleef uit. Dit is de ontdekking van de eeuw. Ik drink niet meer zonder!''

Zo gebruik je de Party Patch
♥ Haal de Party Patch uit de verpakking.
♥ Kies een schone, droge, haarloze plek op je lichaam om de pleister op aan te brengen zoals je bovenarm, schouder of rug.
♥ Plak de pleister op voordat je gaat drinken.
♥ Laat de patch ten minste acht uur zitten nadat je bent gestopt met het drinken van alcohol of tot de lijm begint los te laten.

Wil je de anti-katerpleister verwijderen? Maak dan de patch vochtig met warm water en trek de hoeken naar het midden.

Ben jij overtuigd en wil jij de Party Patch ook proberen? Je scoort 'm hier voor €5 per stuk.

Disclaimer: Geen 18? Geen Druppel. 18+? Drink met mate.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook