News

Famke Louise werd bekogeld met een flesje van glas

Famke Louise is lekker bezig met haar carrière, maar niet iedereen is groot fan van haar. Tijdens optredens wordt er regelmatig drank naar Famke gegooid, maar dit keer ging het wel heel erg ver... Ze werd afgelopen weekend namelijk bekogeld met een vol flesje van glas en Famke Louise is er nu echt helemaal klaar mee. 

Famke Louise bekogeld
Famke Louise wordt regelmatig bekogeld met drank tijdens haar optredens en ze is er nu echt helemaal klaar mee. Op haar Instagram deelt ze een video van een meisje die een vol flesje van glas naar Famke gooit tijdens haar optreden bij het festival Urban Rebels... Tijdens het optreden trekt ze er niks van aan, maar onder de video op Instagram schrijft de rapper: "Jammer dat vrouwen elkaar altijd naar beneden halen! So naar deze meid."

Reacties
Onder de video krijgt Famke Louise heel veel steun van andere BN'ers. Zo reageert Nikkie de Jager: "Kronkel in d'r kop!" en ook Monica Geuze laat weten dat ze het kansloos vindt. Maar de BN'ers zijn niet de enige die reageren, want ook de gooister zelf heeft onder Famke's Instagram-post gereageerd. Ze schrijft: "Famke, ik vind het echt niet meer leuk dat je dit erop hebt staan. Wil je het alsjeblieft verwijderen? Ik heb je al een direct message gestuurd met sorry.” Er zijn heel veel mensen die de gooister steunen en het niet vinden kunnen dat Famke Louise de video heeft gedeeld op Instagram. Famke Louise had het misschien beter op een andere manier moeten oplossen, maar mensen bekogelen met flesjes van glas is natuurlijk not done

Update
Famke Louise heeft de video verwijderd van haar Instagram-account en een nieuwe post geplaatst waarin ze zegt: "Door voorwerpen te gooien kan je mij letsel aanbrengen en daar trek ik de grens. Acties hebben consequenties." Onder de Instagram-post zegt Famke: "Case closed. Focus op het positieve, laat het meisje die dit gegooid heeft nu ook met rust. Ik hoop dat ook zij deze ervaring gebruikt om iets van haar leven te maken ❤️" 

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook