News

Zo reageert Danny Roumimper, de ex van Anna Nooshin, op de verloving

Het is jullie vast niet ontgaan dat Anna Nooshin en haar liefje Nassim Zeta gisteren bekend maakten dat ze zijn verloofd. Natuurlijk stroomden de felicitaties binnen en zijn we hartstikke blij voor het stel. Toch waren de meningen wel verdeeld over het toekomstige echtpaar, aangezien Anna Nooshin een paar maanden geleden pas brak met haar ex Danny Roumimper. Zijn reactie op de verloving? Die lees je hier.

Snelle verloving
Gisteren lieten wij jullie al weten dat Anna Nooshin en Nassim Zeta zijn verloofd. Het koppel maakte dit gisteren via Instagram bekend. Anna en Nassim hielden de verloving blijkbaar al een tijdje geheim, want volgens gezamenlijke vriend Koen Kardashian waren de twee al weken verloofd schreef hij op Instagram. Naast Koen Kardashian stroomden felicitaties van andere Instagrammers binnen, maar waren er ook mensen die een vraagtekens zetten bij de 'gehaaste' verloving. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) op

Reactie ex Danny Roumimper
Anna Nooshin en Nassim Zeta zijn pas sinds eind 2018 bij elkaar. Een paar maanden daarvoor zette Anna pas een punt achter haar relatie (van dertien jaar!) met Danny Roumimper. Ook Danny reageerde gisteren op de verloving, en zette het volgende op Instagram:
''Wanneer je het” grote nieuws leest”. Weet je lieve mensen jullie hoeven mij echt niet te taggen of te berichten. Laat me dit erover zeggen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en leef mijn leven vol met liefde en plezier. Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen❤️Liefde x''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danny Roumimper (@dannyroumimper) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook