News

Champagneyney! Dit weekend vindt het champagne festival plaats

Ben jij niet vies van een glaasje bubbels? Drink jij graag cava, prosecco, maar het liefst champagne? Goed nieuws, want over een paar maanden vindt er een heus champagne festival in Nederland plaats. Benieuwd voor welke datum jij je vriendinnen moet optrommelen? Lees snel verder. Cheers!

Champagne festival
Als je van champagne houdt, mag je het nieuwe champagne festival niet missen deze zomer. Van 28 tot en met 30 juni vindt namelijk Fête du Champagne plaats in het Rembrandtpark gelegen in Amsterdam. Blokkeeer daarom één van bovenstaande data (en misschien de dag erna ;-)) vast in je agenda, want dit is de perfecte dag om met je vriendinnen champagne te nippen. We hebben het natuurlijk wel over champoepel, maar verwacht geen chique formele bedoeling. Je krijgt namelijk op het festival al een glaasje bubbels al vanaf €4 per glas!

Het festival is volledig in Franse sferen, met onder andere chansons acts, een markt, petanque (variant van jeu de boules), bistro’s, DJ’s en live acts en dat allemaal onder het genot van een glaasje (of twee) champagne. Je hebt de keuze uit meer dan 100 variant, dus je vermaakt je nog wel even.

Ps: ook zeer geschikt als date me je lover ;-).

via GIPHY

Over vier dagen gaan de tickets in de verkoop. Als je snel bent scoor je een early bird voor maar €10. Scoor ze hier.

Openingstijden:
Vrijdag 28 juni: 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 29 juni: 13:00 – 01:00 uur
Zondag 30 juni: 13:00 – 22:00 uur

champagne festival

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved