News

Er bestaat een printer waarmee je heel makkelijk nail art maakt

Ben je urenlang aan het priegelen om de mooiste creaties te maken van je nagels, maar dan zie je het eindresultaat... Tja, voor nail art moet je natuurlijk wel een vaste hand hebben, want voor je het weet schiet je weer uit en zijn je nails niet on point. Maar we hebben goed nieuws voor alle nail art lovers, want er bestaat nu een printer waarmee je heel snel de mooiste nail art maakt. Lees hieronder meer over dit handige apparaatje. 

Nail art printer
YAS! We hoeven nu niet meer urenlang te priegelen met nagellak om de mooiste nail art creaties te maken, want er bestaat nu een nail art printer waarmee je in no time de mooiste nagels hebt. Je hoeft alleen zelf je nagels in een neutrale kleur te lakken en een leuke foto uit te zoeken op je telefoon of in de speciale app. Je legt je vinger in het apparaat, in de app corrigeer je de juiste maat voor je nagel en 'lakken' maar. Binnen 40 seconden zit de foto op je nagel. 

Eén nadeel: de nail art printer is (surprise surprise) wel aan de prijzige kant... Op AliExpress shop je hem namelijk voor €707,50. Maar dan heb je nooit meer mislukte creaties op je nagels. Wij sparen even door, zodat we niet meer zo lang hoeven te priegelen met de nagellak. 

Bron: Facebook Make-UP, Hair, Outfits & more | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved