Food

Happy Easter! HEMA verkoopt gin-tonic paaseitjes

Over iets minder dan een maand zitten we weer gezellig aan het paasontbijt met het gezin, brunchen met familie of gourmetten met de schoonfamilie. Happy Easter! Wij krijgen spontaan zin in matzes, paasbrood en natuurlijk paaseieren. Stiekem beginnen wij nu alvast met paaseitjes, want deze zijn toch te lekker om alleen tijdens Pasen te eten? HEMA heeft dit jaar een nieuwe smaak in het assortiment, namelijk gin-tonic paaseieren en je begrijpt dat wij die willen proeven.

HEMA verkoopt gin-tonic paaseieren
Loopt het water je al in de mond als je denkt aan die gedekte tafel vol met lekkernijen tijdens Pasen? Bij ons wel en wij beginnen stiekem een maand voor Pasen al met de paaseieren. Dan bedoelen we niet het verven van de gekookte eieren, maar natuurlijk de chocolade paaseieren #getinmybelly. Naast melk, wit en pure chocolade, zijn er tegenwoordig ook nog honderden andere smaken op de markt.

Ook HEMA heeft dit jaar weer een heel uitgebreid assortiment aan paaseieren met de nieuwste smaak: gin-tonic. De combinatie van ons favoriete drankje gin-tonic in combinatie met een paasei? Dat kan alleen maar een goddelijke combinatie zijn, toch? Mocht je nou niet van gin-tonic houden, zijn er ook nog genoeg andere smaken zoals praline karamel, stroopwafel en tompouce. Je koopt de paaseitjes hier

Bron en beeld: HEMA

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook