Celebs

Dit is waarom fans van Kylie Jenner denken dat ze weer zwanger is

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Fans van Kylie Jenner denken dat ze weer zwanger is, Millie Bobby Brown is aan het daten met een Beckham en Channing Tatum gaat voor een nieuwe look. 

Fans van Kylie Jenner denken dat ze weer zwanger is
Fans van Kylie Jenner zijn ervan overtuigd: de jongste Jenner is in verwachting van haar tweede kindje. Op Instagram liet Kylie namelijk weten dat Stormi de laatste tijd erg aanhankelijk is en volgers reageren dat dit een teken is dat ze weer zwanger is. Eerder werd het ook al gezegd toen Kylie een foto plaatste met de tekst "Baby #2?" Mocht ze wel zwanger zijn, dan houdt ze dit waarschijnlijk nog een lange tijd geheim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Zoveel geld verdient Dylan Minnette per seizoen van 13 Reasons Why
Dylan Minnette speelt in de serie 13 Reasons Why de jongen Clay Jensen. We wachten met smart op het derde seizoen van de Netflix-serie en daarvoor kreeg Dylan aardig wat geld. Hij kreeg namelijk per aflevering ongeveer €170.000. Per seizoen zijn er 13 afleveringen, dus de acteur krijgt voor één seizoen maar liefst 2,2 miljoen euro op de bankrekening. WOW!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 13 Reasons Why (@13reasonswhy) op

Millie Bobby Brown is aan het daten met een Beckham
Stranger Things-actrice is na Jacob Sartorius weer verliefd en dit keer op een zoon van David en Victoria Beckham. Er wordt namelijk gezegd dat ze aan het daten is met de 16-jarige Romeo Beckham. De twee zijn nog niet samen gespot, maar ze reageren wel actief naar elkaar op Instagram. Wij zijn benieuwd of de twee echt in love zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Secret Mag (@secretmagoff) op

Channing Tatum heeft platinablond haar!
Na Zac Efron gaat nu ook Channing Tatum voor platinablond haar. Hij heeft ook weer een hele korte coupe. Op Instagram Stories vroeg de acteur aan zijn volgers of het een slecht idee was en zijn fans zijn nogal eerlijk... Daarop reageert Channing Tatum weer: "Tja, slechte ideeën zijn soort van mijn ding." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door stanistheone (@stanistheone) op

Ariana Grande brengt eerbetoon aan Mac Miller tijdens eerste show wereld tour
De wereldtour van Ariana Grande is van start gegaan en bij de allereerste show bracht de zangeres een eerbetoon aan Mac Miller. De rapper en ex van Ari overleed vorig jaar door een overdosis. Voordat de show van Ariana begon werd er muziek afgespeeld van Mac Miller en haar fans vonden dit een heel mooi en speciaal moment. Zo schreef iemand op Twitter: "Ariana grande is playing Mac Miller right before her opening song for sweetener tour rn and my heart can’t handle it SO MANY TEARS". 

Seventeen.com, Cosmopolitan.nl, Glamour.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook