News

Gucci verkoopt nu 'vieze' sneakers

Je hoeft voortaan niet meer met je nieuwe schoenen door de modder te rennen voor een oude look, want Gucci verkoopt nu 'vieze' sneakers. Jep, het lijkt net alsof de nieuwe Gucci sneakers eerst zijn gebruikt voor een Mud Run... En je betaalt er dus ook nog heel veel geld voor. Bizar!

Gucci 'vieze' sneakers
In de Spring Summer 2019 collectie van Gucci zitten verschillende sneakers die eruit zien alsof ze al tien jaar gedragen zijn. De sneakers hebben de herkenbare kleuren van Gucci, rood en groen, en zien er verder uit alsof ze ooit wit zijn geweest. Maar niet dus! En voor zo'n paar Gucci sneakers betaal je maar liefst €690. 

gucci vieze sneakersBij de beschrijving van de schoenen staat dat de 'vieze' sneakers geïnspireerd zijn op de old school sportschoenen van de jaren '70. Om de sneakers een nog oudere look te geven hebben ze een vintage Gucci logo. De 'vieze' sneakers zijn ook te verkrijgen met kristallen en aardbeien-print, maar daar betaal je wel weer wat meer geld voor. Wij zijn benieuwd of er nog meer merken zulke 'vieze' sneakers gaan uitbrengen komend seizoen.

gucci vieze sneakersgucci vieze sneakersBron: Cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved