News

Riverdale-actrice Lili Reinhart speelt een stripper in nieuwe film

Lili Reinhart kennen we natuurlijk allemaal als Betty Cooper in Riverdale, maar ze is straks niet alleen meer in Riverdale te zien. Ze heeft namelijk een rol gekregen in een nieuwe film en die rol is wel even heel wat anders dan in Riverdale. Lees hieronder meer over de nieuwe film van Lili Reinhart. 

Lili Reinhart heeft een rol gekregen in de nieuwe film Hustlers en daarin speelt ze een stripper. Weer even iets anders dan de gewone Betty Cooper in Riverdale, maar toch ook wel weer herkenbaar voor Lili door Betty's dark side. Naast Lili Reinhart spelen ook Jennifer Lopez, Cardi B, Constance Wu, Keke Palmer en Julia Stiles een rol als stripper in de film. 

via GIPHY

Lili Reinhart nieuwe film
De nieuwe film Hustlers met onder andere Riverdale-actrice Lili Reinhart gaat over een groep werknemers van een stripclub die wraak willen nemen op sommige klanten van hun. Het verhaal is geïnspireerd op een artikel van New York Magazine in 2016. Het is nog niet bekend wat de rol precies is van Lili Reinhart, maar ze heeft al wel een beetje kunnen oefenen in Riverdale ;-). 

Bron: Seventeen.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook