Lifestyle

11 herkenbare momenten als jij de moeder moet spelen over je dronken vriendin

Yay, het is weer weekend. Dat betekent heél veel drankjes en dansjes doen met je beste vriendin. Het flesje wijn gaat open, jullie helpen elkaar om de beste outfit uit te kiezen om er flawless uit te zien, de favoriete playlist gaat aan en jullie zingen keihard mee met Beyoncé. De selfies zijn gemaakt dus het nu is tijd om naar de club te gaan. Maar net als jij lekker in de partymood bent, heeft je bestie al iets te diep in het glaasje gekeken, again.. Maar hey, jij offert je wel weer op om ervoor te zorgen dat ze niet de gekste dingen doet. Hier 12 herkenbare momenten als jij het moedertje (moet) spelen over je dronken bestie.

Haar weghalen bij de DJ

'Jaaaa kom, ik ga ons favoriete nummer aanvragen!'. Nee niet doen. Maar voordat je het weet heeft ze alwéér dat ene nummer aangevraagd. En dat is niet alles, vervolgens gaat ze nog schaamteloos helemaal los en zingt ze volle borst mee met All The Single Ladies. Now put your hands up. 

Haar beschermen voor de fotograaf
Als je vriendin eenmaal een paar glaasjes op heeft is de fotograaf haar beste vriend. Say cheese. Maar dit is het moment dat jij je moedertaak op je moet nemen en haar weg moet halen voor de camera. Ze zal je de volgende dag hier eeuwig dankbaar zijn. 

Snapchats maken
Van elkaar, met elkaar, te veel snapchats maken, glaasje hier, glaasje daar.. Nee, zorg dat ze die Snapchat camera wegdoet. Daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkiger van.

SHOTS
Haal haar weg bij die bar. Oeps, te laat: Tequilaaaaa.

via GIPHY

Koppelen aan een veel te lelijke boy
'Deze guy is echt wat voor jou, jullie zijn superleuk samen!!'. En daar sta je dan, verplicht met die guy te praten, hoe kom je hier weg? Thanks bestie, such a great plan. 

Haar beschermen dat ze haar crush(ex) niet gaat appen
'Maar ik wil hem echt vertellen hoe ik me voel'. Nu het is jouw taak om haar duidelijk te maken dat ze dit niet, maar dan ook niet moet doen. Grijp die telefoon nu maar uit haar handen, want morgen krijgt ze spijt.

Ze vertelt hoe blij ze met jou is als beste vriendin
"Ik ben zooooooooooooo blij met jou als mijn beste vriendinnetjeeeeee! Hopelijk blijven we voor altijd bevriend! Maar ECHT!!! Lobiiiiii!!!" Normaal zijn jullie helemaal niet zo klef, maar als er alcohol in het spel komt vertelt ze hoe blij ze is met jou als bestie en dat je net zo mooi bent als Doutzen Kroes. Wel heel lief. 

Ontkennen dat ze dronken is
'Ik? Dronken? Je bent zelf dronken!!'. Ja die ontkennende fase kennen we allemaal.. 

Het maakt allemaal niet meer uit
Dat ze morgen om 07:00 uur op moet staan omdat ze moet werken? Daar maakt ze zich totaal niet druk om. Tot ze de volgende ochtend met een bonkend hoofd en misselijk gevoel op werk aankomt. Maar wát was het gezellig.

Achteraf samen maccie eten
Na zo een avond heb jij ook best honger gekregen. Wordt het een Happy Meal of toch een Big Mac Menu inclusief McFlurry?

Haar de volgende dag bijpraten hoe de avond was
‘Wat heb ik gedaan?! Was het zo erg? Oh nee, oh nee, oh nee…’

Ze belooft dat ze volgende keer niet zoveel zal drinken
Maar je weet stiekem dat ze het toch wel weer zal doen. Maar ach, it's your bestfriend, you love her.

Nog op zoek naar een leuk spelletje om te spelen tijdens het indrinken? Lees hier de leukste quizzen om te doen met je besties. Of vind je het tijd om je vriendin een keer terug te pakken? Lees hier de 21 leukste grappen om uit te halen bij je BFF. 

Bron: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook