Fashion

Dit zijn de leukste outfits voor als je naar een concert gaat

Staat er binnenkort een concert op de planning, maar heb je geen idee wat je aan moet trekken? Je staat urenlang voor je kledingkast, bent aan videobellen met je bff voor tips en toch heb je geen idee welke outfit nou geschikt is voor het concert. Ook zo herkenbaar? No worries, want met deze tips heb je voor ieder concert een hele leuke outfit. Zo hoef je niet meer heel erg lang te stressen voor de kledingkast en kan je meer genieten van de voorpret als je naar een concert gaat. 

Outfit concert Rap
Heb je met vriendinnen kaartjes gescoord van een rapconcert? Zoek dan outfitinspiratie bij Kylie Jenner, want met een rapper als boyfriend weet Kylie wel hoe ze zich moet kleden bij de concerten van haar boy Travis Scott. Zo is ze bijvoorbeeld een keer gespot in een rode broek, band T-shirt, teddy jas en dad sneakers. Een perfecte outfit voor een Rap concert. Maar die warme jas trek je natuurlijk direct uit als je losgaat op de muziek. De trendy sportbroeken zijn ook perfect voor dit concert. 

 

 

Outfit concert Pop
Dansen op de muziek van Ariana Grande of Shawn Mendes? Daar heb je wel een goede outfit voor nodig. Enne, laat popqueen Ari daarvoor de perfecte inspiratiebron te zijn. Zelf loopt de zangeres maar al te graag in een oversized hoodie met over the knee laarzen. Nog een stoer heuptasje erbij en you’re good to go. Tip: draag er een kort broekje, bike shorts bijvoorbeeld, onder. 

 

 

Outfit concert Rock
Bij een Rock concert hoort natuurlijk wel een rock ‘n roll outfit. Een leren broek, cropped band T-shirt en Dr. Martens zijn hiervoor de perfecte items. Zolang je outfit maar donker en stoer oogt, dan heb jij met jouw look een echte rock vibe

 

 

Outfit concert Electronic
Voor zo’n concert mag je alle kleuren en prints erbij pakken! Vooral tie-dye items zijn op dit moment een musthave, maar ook fishnets, metallic items en glitters zijn een go als je een outfit zoekt voor een electronic concert. Meer inspiratie nodig? Dan is Bella Thorne je girl. Zij draagt non-stop deze fashion items en niet alleen naar concerten. 

 

 

Bron: Seventeen.com | Beeld: iStock

Must reads 👀