Series & Films

7 redenen waarom Temptation Island 2019 het saaiste seizoen aller tijden is

1

Wij, als diehard Temptation-fans, zitten elke donderdag weer klaar voor een nieuwe aflevering van Temptation Island 2019. Inmiddels zijn we bij aflevering 7, wat betekent dat we waarschijnlijk bijna op de helft zitten. Wij vragen ons af hoe ze de komende afleveringen gaan vullen, want er gebeurd gewoon letterlijk niks. Dit en nog 6 andere redenen waarom Temptation Island 2019 het saaiste seizoen ooit is.

1. De kandidaten passen niet bij het programma.
Ten eerste vragen wij ons af wie de koppels dit jaar heeft gescout, want daar is volgens ons wel even iets fataal misgegaan. We vragen ons af of de kandidaten überhaupt wisten dat ze gingen meedoen aan Temptation Island. 

2. Er gebeurt niks.
Maar dan ook letterlijk n-i-k-s. Bij Temptation Island verwacht je juice, maar juicy scènes zijn dit jaar ver te zoeken. Dit blijkt ook al uit de afleveringen met een kampvuur. Het kampvuur neemt praktisch de hele aflevering in beslag, de spanning wordt opgebouwd maar uiteindelijk worden de kijkers weer teleurgesteld. Ook de vooruitblikken naar de volgende afleveringen beloven niet veel sensatie. Hoewel er normaal gesproken een scoop aan het einde van de aflevering wordt getoond met spannende beelden uit de volgende aflevering, weten we het nu ook al zeker: er gaat niets gebeuren.

via GIPHY

3. Laura gedraagt zich als moeder
Laura wordt door de verleiders ook wel de moeder en de 'cockblocker' genoemd. Het is natuurlijk hartstikke lief bedoeld dat ze haar medekandidaten wil beschermen voor slechte beelden, maar de deelneemsters zijn natuurlijk geen kleine kinderen meer. De laatste aflevering sloeg alles, waarin Laura met Milou mee ging plassen en hielp om warme kleding aan te trekken zodat ze niet ziek zou werden.

4. Roger die wéér vroeg gaat slapen
Van Laura naar haar vriend Roger. Wat dat betreft zijn ze een match made in heaven, want ook Roger maakt geen plezier op het eiland. Hij skipt de feesten en gaat liever op tijd naar bed, want hij heeft 'echt twaalf uur slaap nodig'. Verkeerde programma gekozen, misschien?

5. Morgan is de nieuwe Jeremy
Morgan doet samen met zijn vriendin Rodanya mee en hoewel Morgan niks verkeerd doet, is Rodanya toch niet blij. Morgan gaat namelijk de verleiding niet aan en is druk met het ontwijken van de verleidsters. Typisch gevalletje Jeremy van vorig jaar.

6. De koppels maken zich geen zorgen over vreemdgaan
...maar of de ander zich wel vermaakt. Hoewel andere jaren de kandidaten het kampvuur huilend verlieten, omdat hun lover het te bont maakte met een verleider of verleidsters, maken dit jaar (vooral de vrouwen) zich zorgen of de mannen zich wel vermaken op het eiland.

7. De vooruitblikken beloven weinig
Normaal gesproken willen we na de nieuwe aflevering Temptation Island gelijk weer een nieuwe kijken. Dit komt mede door de spannende beelden die er worden laten zien, maar volgende week pas gebeuren. Ook dit belooft dit jaar niet veel goeds. Uit de beelden van de week erop blijkt dat er wederom niks gaat gebeuren, puur omdat ze geen spannend beeldmateriaal hebben. Wij vragen ons af: Gaan we nog meer zien dan een slapende Roger en een dronken Sidney?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved