Travel

11 cadeaus voor iedereen die hard toe is aan vakantie

Je kent het vast wel, van die momenten dat je gewoon heel hard toe bent aan zon, zee, strand, oftewel: vakantie. Misschien heb je al een vakantie op de planning staan of wil je je vriend(in) even lekker maken met wat toffe travel gadgets om in the mood te komen. Want hoe kom je nu beter in de vakantiestemming, dan met de leukste travelcadeaus? Is jouw BFF of lover binnenkort jarig en is diegene wel toe aan vakantie, dan heeft Girlscene elf cadeaus op een rij gezet voor iedereen die toe is aan vakantie.

1. Een spaarpotje
Koop een spaarpotje om je vriendin aan te moedigen om te sparen voor haar droomreis. Denk aan een leuk jampotje, een mooie bol of een spaarvarken. Net wat bij je vriendin past. 

2. Reisgidsen
Er is nergens betere inspiratie te vinden, dan in reisgidsen. Ze kan op internet kijken, maar het is natuurlijk veel leuker om haar een paar mooie gidsen te geven. Daarin vindt ze alles wat ze nodig heeft en kan ze zich een beetje oriënteren. Geef haar anders een aantal reisgidsen, dan kan ze zich meteen in meerdere landen en plekken verdiepen. Als ze daar geen reiskriebels van krijgt weten wij het ook niet meer.
Cadeaus voor op vakantie
3. Een reisdagboek
Iemand die op reis gaat start vaak een blog om de mensen thuis op de hoogte te houden van de avontuurlijke bezigheden. Een blog is enorm leuk, maar het is veel persoonlijker om een reisdagboek bij te houden. Een blog vergaat snel op het internet tussen al die anderen honderden reisblogs. Een reisdagboek zet je in de kast en kun je ieder moment eruit halen om die mooie herinneringen terug te kijken.

4. "Travel, Explore, Repeat" muurdecoratie
Zodat ze in alle drukte niet vergeet dat ze binnenkort even een vliegticket moet boeken naar haar droomlocatie.

5. ​Een gepersonaliseerd bagagelabel
Niks is zo leuk als een bagagelabel met een eigen draai eraan. Bedruk het met hartjes, een leuke lettertype of desnoods een quote. Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd een succes.

6. Een reiskussen
Tsja, een reiskussen is gewoon super handig. Niemand wil namelijk last van zijn nek krijgen tijdens het reizen en je kunt het maar beter vast in huis hebben. Om dit cadeautje nog een beetje op te fleuren zijn er genoeg reiskussens met leuke printjes.

via GIPHY

7. Een waterbestendige telefoonhoes
Als je met een waterbestendige telefoonhoes aankomt bij je bestie, dan moet ze wel meteen dromen over duiken in de wateren van Mexico. Nu kan ze samen met haar telefoon de zee inspringen en jaloersmakende plaatjes schieten.

8. Een draagbare espresso machine
Want koffie moet je altijd en overal moeten drinken. Super handig als je midden in de jungle zin hebt in een bakje pleur. #Duh.

9. Anywhere Travel Guide kaartspel
Ruil het gewone kaartspel maar in voor het Anywhere Travel Guide kaartspel. Dit kaartspel is de modernere versie van een reisgids en op alle plekken toepasbaar. Het gaat met dit spel niet perse om waar je bent, maar hoe je je reis invult. Met uitdagende opdrachten haal je alles uit je vakantie. Probeer het spel anders vast met je vriendin in een leuke stad in Nederland? Gegarandeerd nog meer reiskriebelsss. 

10. Een opvouwbare en waterbestendige toilettas
Een hele hutkoffer vol aan make-up en andere verzorgingsproducten meenemen is natuurlijk alles behalve handig. Scoor eentje die opvouwbaar en waterbestendig is. Op reis weet je nooit waar je belandt en op het weer valt ook niet te vertrouwen. Jezelf optutten voor een avondje uit met doorweekt wenkbrauwpoeder is geen doen.

11. Wereldkaart kraskaart
Hoe bevredigend is het wanneer je de plekken die je bezocht hebt in een overzicht te zien. Wij krijgen direct travelkriebels om veel meer locaties te bezoeken. Iedere keer als er weer een plek is bezocht is het tijd om te krassen. Na ieder tripje krijgt de kaart meer kleur. Dit is niet alleen super leuk om te doen, maar ook nog eens een toffe aanwinst voor aan de muur.
Cadeaus voor vakantie
Bron: buzzfeed.com, travelfashiongirl.com | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved