WIN: 5x dé ultieme orgasmegids: ''Kom je ook?''

Winnen door roos

[AFGELOPEN] Of je nou een vriend(in) hebt of niet, jezelf een orgasme kunnen geven is natuurlijk minstens zo belangrijk. Weet jij nog niet zo goed wat je fijn vindt of is het nog nooit gelukt om zelf een orgasme te krijgen? Wees niet bang, want met het nieuwe boek ''Kom je ook?'' gaat het je ongetwijfeld lukken. Laten wij nou vijf exemplaren mogen weggeven. Doe jij mee met de winactie?

Kom je ook? De ultieme orgasmegids voor iedere vrouw
In het boek ''Kom je ook?'' geschreven door Laura Hiddinga (auteur van online magazine LotteLust) staat alles wat je wilt weten over het vrouwelijk orgasme. Yes, het is echt waar: oefening baart kunst, dat is dan ook gelijk het motto van dit informatieve en praktische boek. Het boek staat vol met tips om alleen óf samen met lover toe te werken naar meer en betere orgasmes. Oh yes! Wil jij kans maken op een exemplaar van deze orgasmegids? Lees dan hieronder hoe je meedoet aan deze winactie.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder "win"). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Waarom moet jij het boek ''Kom je ook?'' winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.