Lifestyle

Met deze tips maak jij jouw tuin of balkon lenteproof

Na regen komt zonneschijn en gezien we bakken met regen over ons heen hebben gehad, mag de zon wat ons betreft wel weer gaan schijnen. Om alvast in de voorjaarssferen te komen is het daarom een leuk idee om je tuin of balkon vast lenteproof te maken, zodat jij heerlijk van deze plek kunt genieten als het zonnetje echt doorbreekt.

1. Koop sfeerverlichting
Als het straks hoogzomer is spendeer jij waarschijnlijk het liefst de hele avond in je tuin, balkon of dakterras, niet? Schaf daarom nu vast sfeerverlichting aan en hang dit rond het gedeelte waar jij van plan bent de avonden te chillen. Ga voor een sfeervolle lampionslinger of zet random kleine lampjes neer. Let er wel op dat ze waterdicht zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ENTERIJER / DIZAJN 🏠 (@home.interior.magazin) op

2. Schaf een mooi tuinmeubel aan
Ligt jouw tuin of balkon er maar wat verlaten bij en heb jij eigenlijk nog nooit iets gedaan aan je eigen plek buiten? Tijd voor wat Tuinmeubelen. Kies een mooie bak of een relaxte stoel uit en leg hier wat kussentjes op, wedden dat het er al gelijk een stuk gezelliger uitziet? Deze tuinmeubelen geven jouw tuin de perfecte uitstraling!

3. Ga voor bloemen en planten
Om je balkon dakterras of tuin af te maken mag deze lente één ding natuurlijk niet ontbreken en dat zijn natuurllijk planten en bloemen. Planten zijn namelijk hartstikke hot en in 2019 mag dit natuurlijk niet in jouw buiteninterieur ontbreken. Naast planten is het voorjaar ook de perfect timing voor wat kleur in huis en dat doe je uiteraard met bloemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door huis no.30 (@huis_no.30) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door IZ Gardening (@izgardening) op

4. Moestuintje
Heb je niet de ruimte voor een hele bloementuin? Ga dan voor een moestuintje. Dit ziet er niet alleen superleuk uit, maar is ook nog eens hartstikke handig. Dat wordt straks koken verse met verse kruiden uit eigen tuin. Yum! Nu maar duimen dat we straks weer moestuintjes kunnen sparen bij de supermarkt ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sophie Bourdon (@the.green.life) op

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook