Food

Ben jij dol op gember? Dan ga je deze Ginger Desperados geweldig vinden

Ben jij dol op gemberthee, gembersapjes en alles waar gember in zit? Dan ga je dit nieuwe biertje van Desperados ongetwijfeld geweldig vinden. Het biermerk brengt namelijk een nieuwe zomerse variant op de markt, namelijk: Desperados Ginger. Perfect om te drinken in het zonnetje of te mixen in je favoriete cocktail: de Moscow Mule.

Desperados Ginger
Voor alle gember liefhebbers is er een nieuw drankje op de markt en geloof ons, jij gaat het geweldig vinden als je dol bent op deze smaak. Desperados, bekend van de tequila-biertjes, lanceert namelijk een nieuwe smaak: Desperados Ginger. Oh la la! Want ons betreft mag die zomer wel komen, want wij zien ons al zitten met zo'n biertje op het strand. De nieuwe Desperados is een lichtdroge en minder zoete variant, door de  gember-, en limoenaroma’s heeft het een frisse en licht pittige smaak. Ps: wist je dat je met gemberbier ook onze geliefde cocktail Moscow Mue maakt? Als je houdt van gember, ga je de cocktail Moscow Mule geweldig vinden. Enjoy!

Naast de smaken Desperados Original en Desperados Mojito ligt dit nieuwe biertje vanaf 11 maart in de schappen van de supermarkt.

desperados ginger bier

 

Ben je nog geen achttien? Dan weet je het:
'Geen 18, geen alcohol' Ben je wel 18? 'Geniet, maar drink met mate' 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook