Lifestyle

11 doelen die elke vrouw zichzelf moet stellen in 2019

Hoewel oud en nieuw alweer maanden geleden is, is het natuurlijk nooit te laat om doelen te stellen voor 2019. Wacht daarom niet langer en ga ervoor. Heb je geen idee welke doelen je wil stellen? Hier heb je een paar ideeën die iedereen zou moeten stellen. Go for it en je zorg voor de beste versie van jezelf in 2019.

1. Krijg meer discipline
Als je dit jaar van plan bent om doelen te bereiken is discipline erg belangrijk. Je maakt plannen en moet je misschien aan bepaalde deadlines houden. Probeer daarom gedisciplineerd te werk te gaan om alles uit je doelen te halen.

2. Leer iets nieuws
Leer in 2019 iets nieuws. Van een nieuwe sport tot een nieuwe taal. Bij het leren van nieuwe dingen train je vaak je hersenen, het geeft het je zelfvertrouwen vaak een boost én je hoeft je nooit meer te vervelen.

3. Reis meer
Staat reizen al een flinke tijd hoog op je bucketlist en is jouw doel in 2019 om meer te zien van de wereld? Dan is dit het moment om stappen te ondernemen. Je hoeft natuurlijk niet gelijk voor een half jaar op wereldreis te gaan naar de andere kant van de wereld, maar denk bijvoorbeeld ook eens steden die je misschien normaal gesproken niet zo snel zou bezoeken. Explore the world!

4. Fix die bikinibody
2019 wordt het jaar om in shape te komen. Misschien ben je al helemaal blij met je lichaam of misschien mogen er van jou nog wel wat kilo's af. Anyway, probeer om je dit jaar te houden aan je sportdoelen en gezond te eten, want je hebt maar één lichaam dus wees daar zuinig op.

doelen 2019

5. Zet je zwakke punten om in sterkte
Ben jij erachter wat je zwakke punten zijn? Dan is dit jaar het moment om deze om te zetten in sterkte punten. Ontdek hoe je je zwaktes kunt gebruiken om een ​​betere versie van jezelf te worden.

6. Lees meer
Om jezelf meer te ontwikkelen in 2019 is het belangrijk om meer te gaan lezen. En dan hebben we het niet over de chicklits die je in een dag uit leest. Nee, lees ook eens een keer iets anders. Van een biografie tot geschiedenis, kies eens iets wat je normaal niet zou kiezen.

7. Ga offline
Ga eens een dagje offline. Krijg je hier spontaan een paniekaanval? No worries, want geloof ons de wereld vergaat niet als jij een dagje niet op je telefoon kijkt. Sterker nog, je merkt dat het waarschijnlijk super fijn is om eens een dagje niet online te zijn.

8. Wees zelfverzekerd
2019 is het jaar om lekker in je vel te zitten en dat ook uit te stralen. Het is zonde van je tijd om te piekeren en onzeker te zijn. Het kost misschien wat tijd, maar heb vertrouwen in jezelf en straal dit uit.

9. Volg je dromen
Wat je droom ook is, volg hem en dit jaar nog. Van het starten van een eigen bedrijfje, tot een blog beginnen of een nieuwe studie starten. Maak van 2019 een jaar om nooit te vergeten.

Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook