News

Dit meisje drinkt 20 bussen luchtverfrisser per week

Misschien ben jij verslaafd aan Ben & Jerry's, de kipnuggets van McDonald's of het drinken van cola light? Dit zijn gelukkig verslavingen die vrij onschuldig zijn (tot op zekere hoogte ;-)). Zeker als je hoort dat dit meisje verslaafd is aan het drinken van luchtverfrissers. Say what!? Ja je leest het goed, ze drinkt tot wel twintig bussen luchtverfrisser per week...

Luchtverfriser drinken
''Het begon eigenlijk per ongeluk. Ik liep door de gang om ijsblokjes te pakken en hield toen hierna het glas voor een luchtverfrisser in het huis'' vertelt de 27-jarige Evelyn. Ze vond de smaak zo lekker dat ze het vaker begon te drinken en zo ontstond Evelyns verslaving aan het drinken van luchtverfrisser. ''Ik drink het op twee manieren. Ik spray het gelijk vanuit de spuitbus in mijn mond, dat is extreem koud of ik spray het over ijsblokjes heen en eet het daarvan af.'' Ze moet het steeds weer drinken, zodat haar cravings verdwijnen vertelt ze in een video van TLC. Ze drinkt nu ongeveer 20 luchtverfrissers per week.

De oorzaak
De 27-jarige Evelyn heeft twee kinderen, maar probeert hen niet te laten zien dat ze luchtverfrissers drinkt. Ze wil niet dat zij deze gewoonte overnemen. Daarnaast vertelt ze dat ze weet dat het niet goed voor haar is, maar toch kan ze niet zonder.  ''De geur doet me denken aan vroeger, voordat we naar de kerk gingen, toen moeder aan het koken en aan het schoonmaken was.'' Ze is steeds meer luchtverfrissers gaan drinken toen haar moeder overleed. De luchtverfrissers zijn een ontsnapping van het verdriet.

Bron: TLC

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved